Welkom bij Camping de Watermolen op Kindercamping.nl!

Camping de Watermolen

Vaak is er thuis geen plek voor kinderen om lekker rond te rennen buiten, verstoppertje te doen met elkaar, met bootjes te varen of kikkertjes te vangen. Op Camping de Watermolen kan dit allemaal wel. Het terrein is heerlijk groot en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten.
Veel kinderen nemen hun vishengel mee en gaan aan het water zitten vissen op vorentjes of op het echte werk met snoeken en graskarpers. Ook kan er gevolleybald of gevoetbald worden. In de nieuwe speeltuin en op de kabelbaan vermaken veel kinderen zich vele uurtjes.

In de buurt is er veel voor kinderen te doen. Het blote voetenpad, waar je echt op je blote voeten mag lopen, is een aanrader. Maar ook het kameleondorp, een zwemparadijs en het speelgoedmuseum zijn een aantal voorbeelden van leuke dingen op een steenworp afstand.

Animatie
In de zomervakantie kunnen de kinderen om de dag komen knutselen in de ochtend en s'middag een spel spelen. Vlak voor het slapen gaan is er een verhaaltje of wordt er gezongen en gedanst met de kinderen.
Elke woensdagavond is er een spannend avondspel, zelfs de papa's en de mama's vinden het soms leuk om hier aan mee te doen.

Af en toe wordt er een viswedstrijd georganiseerd voor de kinderen. De grootste winnares tot nu toe was Nienke, die met haar 5 jaar maar liefst 15 vorentjes gevangen had!

De papa's en de mama's kunnen lekker genieten van de rust, ruimte en het water midden in de prachtige natuur. Lekker met een boek en een glaasje wijn elke dag weer nieuwe geluiden ontdekken.
Er zijn mooie fietsroutes in de buurt en de kabouterwandeling in de buurt is leuk voor zowel ouders als kinderen.


Contact gegevens:
Website:www.campingdewatermolen.nl
Email:info@campingdewatermolen.nl
Plaats:Opende
Postcode:9865 XE
Adres:Openderweg 26
Telefoonnr:0594 659144
Capaciteit:109
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps