Welkom bij RCN Domaine de la Noguiere op Kindercamping.nl!

RCN Domaine de la Noguiere

Algemeen
Vakantie vieren op een prachtige camping in een bosrijk gebied aan de Côte d’Azur en profiteren van het heerlijke klimaat van de Middellandse Zee? Dan kiest u voor RCN Domaine de la Noguière! Deze camping ademt in alles de sfeer van het Middellandse Zeegebied. Op de mooi gelegen en ruime plaatsen kunt u kamperen of verblijven in een van de comfortabele stacaravans.

Het Provençaalse plein is het kleurrijke centrum van de camping. Hier bevinden zich de receptie, het restaurant, het winkeltje en de bar met terras. Vanaf hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Roquebrune, een imposante rotspartij.


Voor kinderen
In het heerlijke en ruime zwembad met een vierdubbele en een driedubbele glijbaan kan jong en oud naar hartenlust glijden, spelen, zwemmen en zonnen, kortom: genieten.
Visliefhebbers halen hun hart op bij het meer aan de rand van de camping. Speciaal voor de kinderen zijn verspreid over het terrein maar liefst drie speelplekken ingericht. Voor de kleintjes is er een doolhof. Voor alle andere liefhebbers van recreatie, sport en beweging zijn er een sportveld om te voetballen of volleyballen, twee jeu-deboulesbanen, een tennisbaan, tafeltennistafels en een recreatiebos. Van mei tot september organiseert het recreatieteam tal van activiteiten voor alle leeftijden.


In de omgeving
Met zijn zon, zee, aangename temperaturen, populaire luxe badplaatsen, prachtige zandstranden en steile witte rotswanden langs de baaien is de Côte dÁzur een buitengewoon aantrekkelijke vakantiebestemming.
Maar deze regio is niet voor niets wereldberoemd en heeft oneindig veel meer te bieden! Begeleid door de sterke geur van bloemen, bomen en kruiden wisselen glooiende hellingen met lavendel, kalksteengebergte, grillige rotspartijen, bossen, olijfboomgaarden, wijngaarden en schilderachtige
dorpen elkaar af.


Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-domainedelanoguiere.fr
Plaats:le Muy
Postcode:83490
Adres:1617 Route de Fréjus
Telefoonnr:0033 494 451 378
Capaciteit:250
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps