Welkom bij RCN les Collines de Castellane op Kindercamping.nl!

RCN les Collines de Castellane

Algemeen
Een onvergetelijke vakantie in een uniek beschermd natuurgebied, het nationale park van de Verdon. Dat is wat RCN les Collines de Castellane te bieden heeft. Met de riante kampeerplaatsen, de comfortabel ingerichte caravans en chalets, de goede voorzieningen en het prachtige uitzicht op de hellingen van de Montagne de Teillon bent u verzekerd van een fantastische reisbestemming.

Voor kinderen
Het speelse en leuke verwarmde zwembad is dé grote trekpleister voor jong en oud. Kinderen zijn spelend en spetterend uren zoet in het water op de driedubbele glijbaan, op de bruisbank en in de spetters van de waterval.
Van mei tot september organiseert het recreatieteam leuke, (ont)spannende, sportieve en leerzame activiteiten voor jong en oud.

De ligging van de camping daagt uit tot actie: parapenten, raften, Hydro-speden, kanoën, paardrijden, golfen en nog veel meer. Op maar enkele kilometers van Castellane is een groot stuwmeer. Een prachtig meer midden tussen de bergen waar u heerlijk kunt zwemmen, waterfietsen en spelevaren.In de omgeving
De camping ligt in een ongeëvenaard mooie streek: Les Alpes de Haute Provence in de zuidelijke Alpen vlak boven de Côte d’Azur. In het noorden de bergen met hun besneeuwde toppen, wilde rivieren en gletschers en in het zuiden de authentieke sfeer van de Provence met zijn afwisselende landschap van kleurige velden, bossen, rivieren, beken en meren. Het beschermde natuurgebied van de Gorges du Verdon, daar waar RCN les Collines de Castellane ligt, geldt als een van de hoogtepunten.


Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-lescollinesdecastellane.fr
Plaats:Castellane
Postcode:04120
Adres:les collines de castellane
Telefoonnr:0033 492 836 896
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps