Welkom bij RCN Vakantiepark de Schotsman op Kindercamping.nl!

RCN Vakantiepark de Schotsman

RCN Vakantiepark de Schotsman is een waar paradijs voor watersporters en natuurliefhebbers. Ons park ligt direct aan het Veerse Meer, maar het grenst eveneens aan een uitgestrekt wandelbos. U kunt er zowel aan het water als tussen de bomen kamperen.
Behalve een botensteiger en een trailerhelling is er een fantastisch windsurfcentrum. Op slechts 2 kilometer afstand vindt u het Noordzeestrand, terwijl de directe omgeving ook diverse natuurreservaten biedt. Of u nu van rust in ‘t groen, actie op ‘t water of cultuur in historische steden houdt, hier in hartje Zeeland is uw vakantie altijd geslaagd.

Vanuit het vakantiepark kunt u meer dan 20 kilometer wegzeilen, over de hele lengte van het Veerse Meer. Wilt u spelenderwijs leren waterskieën, dan kan dat aan de “kabelwaterskibaan” vlak naast ons park. Zwemmen kunt u in ons prachtige, mediterrane, verwarmd open luchtzwembad met glijbanen, stroomversnelling en waterval. Natuurlijk kan zwemmen ook in het Veerse Meer vanaf de gehele oever of vanaf de speciale zwemsteiger. Voor onze kleine gasten hebben wij een ploeterbassin met mooie speeltoestellen aan het parkstrand.

Bovendien is er nog ons recreatieteam dat van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties allerlei leuke en spannende activiteiten organiseert voor alle leeftijden.

Contact gegevens:
Website:
Email:schotsman@rcn.nl
Plaats:Kamperland
Postcode:4493 ZG
Adres:Schotsmanweg 1
Telefoonnr:0113 371 751
Capaciteit:928
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps