Welkom bij RCN Le Moulin de la Pique op Kindercamping.nl!

RCN Le Moulin de la Pique

Algemeen
RCN Le Moulin de la Pique is van oudsher een landgoed rondom een oude watermolen. De sfeervolle hoofdgebouwen vormen de centrale blikvangers van de camping. De camping beschikt over maar liefst 4 zwembaden met o.a. een 45 meter lange glijbaan en een 4-dubbele glijbaan. Verder zorgt een ervaren recreatieteam dagelijk voor spetterende en leuke activiteiten. In de vroege morgen brengt de bakker vers boord wat u kunt verkrijgen in de winkel, daar ligt ook uw (Nederlandse) krant voor u klaar. Informeer naar de aantrekkelijke aanbiedingen in het voor en naseizoen voor kamperen, stacaravans en onze 3 stijlvolle vakantiehuizen.

Voor kinderen
Onze 4 zwembaden bieden genoeg uitdaging voor jong en oud. Van de lange glijbaan glij je met een zwemband in hoog tempo richting het zwembad. De kleinste kinderen vermaken zich prima in het speciale kinderzwembad. Elke dag organiseerd het ervaren recreatieteam knutselactiviteiten, sportwedstrijdjes, avondverhaaltjes, kinderbommen, speurtochten, modeshows, etc. Ook in het voor en naseizoen worden er activiteiten georganiseerd!

In de omgeving
-Lekker zwemmen in de Dordogne -Talloze kastelen zoals die van Beynac, Biron, Castelnaud en Milandes - Varen op de Dordogne in een kano of originele platbodem - Druipsteengrotten op slechts 20 minuten afstand - Steden als Bergerac, Sarlat en Perigeux zijn binnen een uur aan te rijden - Rondvluchten boven de camping - Dagelijks wel een leuke weekmarkt in de omgeving - Roccamadour - etc.

Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-lemoulindelapique.fr
Plaats:Belvès
Postcode:24170
Adres:Le Moulin de la Pique
Telefoonnr:0033-(0)533 290 115
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps