Welkom bij RCN Vakantiepark Zeewolde op Kindercamping.nl!

RCN Vakantiepark Zeewolde

Met een eigen haven voor 200 boten, een trailerhelling
en een surfstrand is RCN Vakantiepark Zeewolde een ideaal vakantieoord voor liefhebbers van watersport en waterrecreatie.
Maar ook als u van natuurtochten en recreatie op het droge houdt, kunt u hier uw hart ophalen. Het grootste loofbomenbos van Nederland grenst aan het vakantiepark.
En diverse schilderachtige Zuiderzee stadjes liggen vlakbij.
Kinderen kunnen de hele dag spelen en spetteren. Speciaal voor de kleintjes is er bij het strand een ondiep stuk water afgezet. Kinderen tot 10 jaar leven zich uit op de jungle speeltoestellen van het waterspeelparadijs (geopend bij een temperatuur boven de 20 graden). Het (eenvoudige) overdekte zwembad is het hele jaar open.
Dappere piraten kunnen op het piratenschip, dat voor het terras van het restaurant ligt, hun zeegevechten voeren.

Van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties organiseert ons enthousiaste recreatieteam allerlei sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud. Strandspelletjes, avondverhaaltjes voor de kleintjes, schminken, knutselen, speurtochten, kindertheater,
bingoavonden, films, shows, dansavonden, natuurwandelingen en diverse sportactiviteiten: er is van alles te beleven op en rond het park.


Contact gegevens:
Website:
Email:zeewolde@rcn.nl
Plaats:Zeewolde
Postcode:3896 LT
Adres:Dasselaarweg 1
Telefoonnr:036 522 1246
Capaciteit:969
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps