Welkom bij RCN la Ferme du Latois op Kindercamping.nl!

RCN la Ferme du Latois

Algemeen
Wilt u een heerlijke vakantie op het prachtige platteland van de Vendée en bovendien niet ver van het strand? Dan bent u bij RCN la Ferme du Latois aan het goede adres. Onze kindvriendelijke camping biedt u tal van mogelijkheden zoals het huren van een luxe stacaravan, chalet, gastenkamer of kamperen in alle rust op zeer ruime plaatsen. Lekker genieten van de vele zonuren die deze streek rijk is of vissen op één van de twee op de camping gelegen meren.


Voor kinderen
Alle voorzieningen op la Ferme du Latois staan garant voor puur genieten voor jong en oud. In de mooie historische stal van de boerderij uit 1880 voelt u zich vrijwel meteen opgenomen in de specifieke sfeer van de Vendée. Hier bevinden zich de receptie, de winkel, de snackbar en het gezellige restaurant met bar en terras.
Over het terrein verspreid staan leuke speel- en klautertoestellen. Het zwembad telt maar liefst twee waterglijbanen: een grote en een dubbele. Vissen kan heel goed in de twee recreatiemeren, maar spelevaren en dobberen met een bootje natuurlijk ook!
Voor de meer actieve momenten zijn er een jeu-de-boulesbaan, een volleybal- en voetbalveld en tafeltennistafels. Van mei tot september organiseert het recreatieteam tal van activiteiten voor alle leeftijden.


In de omgeving
Ook buiten de camping zijn de recreatieve mogelijkheden eindeloos.
De Atlantische Oceaan ligt op zo’n 12 kilometer afstand van la Ferme du Latois; dankzij het bijzonder milde en aangename klimaat een ware trekpleister.
Een interessante bestemming is bijvoorbeeld de haven-, vissers- en badplaats St-Gilles-Croix-de-Vie met de oudste haven van de Vendée en zijn boulevard. De marktplaats Challans of het middeleeuwse dorp Apremont mogen op uw lijstje eigenlijk niet ontbreken. Dat geldt trouwens ook voor de eilanden Ile d’Yeu en Ile de Noirmoutier met het adembenemende en afwisselende landschap, de havens en de kleurige huizen.
Puy du Fou is een spannend historisch themapark. Hier ondervindt u samen met het hele gezin aan den lijve de invasie van de Romeinen, beleeft u de musketiergevechten en ontmoet u de Vikingen!


Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-lafermedulatois.fr
Plaats:Coëx
Postcode:85220
Adres:le Latoi
Telefoonnr:0033 251 546 730
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps