Welkom bij RCN Vakantiepark de Flaasbloem op Kindercamping.nl!

RCN Vakantiepark de Flaasbloem

RCN Vakantiepark de Flaasbloem is een groen vakantiepark in het mooie Brabantse land. Het natuurlijke ven op het park en de weilanden en de bossen rondom het park zijn een goede afspiegeling van de afwisselende natuur die Brabant rijk is.

Met voorzieningen als de comfortabele bungalows en chalets, de ruime kampeerplekken, het sfeervolle restaurant en de sport- en spelmogelijkheden op het vakantiepark straalt RCN de Flaasbloem de gastvrijheid uit waar Brabant zo beroemd om is. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet van het terrein af. Van april tot november is de fraaie supermarkt met een uitgebreid assortiment voor u geopend. In ons restaurant met uitzicht op de binnentuin kunt u lekker en romantisch tafelen. Voor een spannend boek, een gezellige familiefilm op video of een familiespel kunt u terecht in onze bibliotheek en spel-o-theek naast de recreatiezaal.
Een bezoekje aan de dierenweide en de kas met de kringloopwinkel en een overdekt speeltuintje voor de kleintjes kan natuurlijk niet ontbreken aan uw vakantieprogramma.
Liefhebbers van balsporten kunnen hun hart ophalen op het voetvalveld, tennisveld, beachvolleybalveld of een partijtje basketbal spelen op het evenementenplein.
Enthousiaste jeu-de-boulers vinden hun weg op het speciale veld bij de recreatiezaal.

In de recreatiezaal worden van april t/m oktober en tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Spelletjes, knutselen, speurtochten, avondverhaaltjes, sportactiviteiten, natuurwandelingen......het kan niet op!
Het waterspeelparadijs voor kinderen tot en met 10 jaar is een bad vol kinderplezier. Waterspuwers, spelletjes, glijbanen en bruggetjes staan garant voor uren volop waterpret.
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hun energie kwijt in de grote speeltuin. Springen op de trampolines, klimmen op de Matterhorn of gewoon lekker schommelen. Tenslotte een ritje met de Flaasbloemel, onze eigen kindertrein!!

Contact gegevens:
Website:
Email:flaasbloem@rcn.nl
Plaats:Chaam
Postcode:4861 RC
Adres:Flaasdijk 1
Telefoonnr:0161 491 654
Capaciteit:1137
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps