Welkom bij RCN Belledonne op Kindercamping.nl!

RCN Belledonne

RCN Belledonne ligt in een schilderachige omgeving in het hartje van de Oisnans, in de Franse Alpen, vlak bij de beroemde Alpe d’Huez. Hier ervaart men in alle rust, de kalmte van de zonnige vallei in combinatie met het adembenemende uitzicht op de majestueuze omliggende bergen.
De zwembaden zijn een ware trekpleister voor jong en oud. Voor liefhebbers van recreatie, sport en beweging zijn er onder meer een volleybalveld, een jeu de boules baan, een tennisbaan, tafeltennistafels en een trimbaan.
Speciaal voor de kinderen is er een leuke speelplek ingericht met spannende en uitdagende speeltoestellen. Ons recreatieteam organiseert bovendien volop leuke activiteiten voor jong en oud.
De camping ligt in het Nationaal Park “Les Ecrins” en biedt vele wonderen om te ontdekken. U kunt volop wandelen, zwemmen, paardrijden en fietsen en in de schilderachtige dorpjes ervaart u de streekcultuur met al haar rijkdommen. Het meer van Verney en de waterval van La Sarennes liggen op loopafstand, ideaal als doel van een wandeltocht of als onderdeel van een fietstocht.
U kunt de bergen ook met een kabelbaan of een gondel ‘beklimmen’. Een tocht door het Massif van Chamrousse is een onvergetelijke ervaring. Zo ook een ritje naar de ijsspelonk van Les Deux Alpes met zijn imposante uit ijs gehakte figuren op tachtig meter diepte in de gletsjer.
De echte sportieveling haalt zijn hart op in de schitterende vallei waar RCN Belledonne
ligt: een ruige mountainbike tocht, een wildwaterafdaling op de woelige rivieren, een looping met een parapent of skiën in de zomer op de ‘eeuwig’ witte Sarenne gletsjer:
Welkom in de Franse Alpen!


Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-belledonne.fr
Plaats:Rochetaillee
Postcode:38520
Adres:Rochetaillée
Telefoonnr:0033 476 800 718
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Google Maps