Welkom bij RCN Val de Cantobre op Kindercamping.nl!

RCN Val de Cantobre

Algemeen
RCN Val de Cantobre, aan de voet van de rivier de Dourbie, is terrasvormig aangelegd rond een middeleeuws landgoed. Wilt u in alle rust genieten van prima voorzieningen, veel sportieve mogelijkheden en een overrompelend uitzicht?
Centraal gelegen in een middeleeuwse boerderij bevindt zich de receptie, maar ook het restaurant, de pizzeria en in de oude schaapskooi een sfeervolle loungebar.


Voor kinderen
Grenzend aan het terras van de pizzeria ligt de speeltuin voor de kinderen, maar zij zullen ook heel vaak te vinden zijn in het nieuwe zwembad met de vele glijbanen of in een van de twee peuterbadjes. Stromend langs de ingang van de camping lokt de rivier de Dourbie gasten tot spelevaren, pootjebaden of spelen op het kiezelstrandje.
Even geen zin in water? Er zijn tafeltennistafels, speeltoestellen en een multifunctioneel speelveld. Van mei tot september organiseert het recreatieteam tal van activiteiten voor alle leeftijden.


In de omgeving
Voor leuke dagtrips kunt u alle kanten op. U gaat bijvoorbeeld winkelen en genieten op een terras in het mooie Millau. U bewondert dan meteen het viaduct van Millau, één van de hoogste viaducten ter wereld!
U kunt ook per mountainbike, kano of velo-rail (fietsen op het spoor) een deel van de prachtige omgeving verkennen. Of u brengt u bezoek aan één van de vele grotten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wereldberoemde Aven Armand ?
In de grotten van Roquefort-sur-Soulzon kunt u het productieproces van de beroemde, gelijknamige kaas volgen.
Een rondvaart per boot door de schitterende Tarn-vallei behoort ook tot de mogelijkheden. Met een beetje geluk ziet u een ijsvogel voorbij vliegen!


Contact gegevens:
Website:
Email:info@rcn-valdecantobre.fr
Plaats:Nant
Postcode:12230
Adres:12230 Nant - Frankrijk
Telefoonnr:0033 - 565 584 300
Capaciteit:200
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps