Welkom bij Carpe Diem, Zwarte Woud op Kindercamping.nl!

Carpe Diem, Zwarte Woud

Algemeen
Camping Carpe Diem ligt aan het riviertje de Nagold aan de rand van het lieflijke middeleeuwse plaatsje Wildberg. Het is centraal gelegen in het "Nord-Schwarzwald" tussen de authentieke stadjes Calw en Nagold. Omgeven door een prachtig landschap met weiden en uitgestrekte bossen, heldere beekjes en riviertjes.
De directe omgeving nodigt uit voor het maken van buitengewoon mooie wandel- en fietstochten.
Ook de vele schitterende grotere en kleinere plaatsen in de omgeving zijn een bezoekje zeker waard.
Op de camping bevindt zich een zwembad en speel-tuin. Daarnaast is er een klein restaurant waar diverse snacks en typisch Duitse Imbiss gerechten geserveerd worden. Tijdens de zomervakantie wordt er elke dag 1 activiteit verzorgd voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.
Camping Carpe Diem beschikt over 130 afgebakende plaatsen, en plaatsen op een kampeerveld aan de rivier.
Alle voorzien van stroom- en water aansluiting.

Voor kinderen
Op de camping kunnen de kinderen overal veilig spelen en omdat de camping aan een doodlopende weg ligt is er ook geen gevaar van voorbijkomend verkeer. De rivier welke langs de camping loopt nodigt uit om in te spelen en wat is er nu leuker dan bij het kampvuur je eigen broodjes te bakken. Verder is er in de zomer elke dag 1 georganiseerde activiteit voor kinderen tot een jaar of 12. Grote aantrekkingskracht oefent natuurlijk het zwembad uit met de daarnaast gelegen speeltuin.

In de omgeving
Vlak bij de camping kun je gaan midgetgolfen of je bezoekt de grotten in Neubulach. Lekker klauteren en klimmen kun je in de Luetzenschlucht., een smal pad omhoog langs grote rotsblokken en een beekje. Klimmen kun je in een van de vele klimparcours die uitgezet zijn tussen de bomen of je bezoekt het blote voeten park waar je lekker de modder tussen je tenen kunt voelen.

Contact gegevens:
Website:Camping Carpe Diem
Email:campingcarpediem@live.de
Plaats:Wildberg
Postcode:72218
Adres:Martinshoelzle 6-8
Telefoonnr:0049 (0) 7054-931851
Capaciteit:130
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps