Welkom bij Le Courounba*** op Kindercamping.nl!

Le Courounba***

Algemeen
Laat u verleiden door het charmante Les Vigneaux, een klein dorpje tussen het Parc National des Ecrins en de Italiaanse grens. Wie op de camping Le Courounba logeert, zal kunnen genieten van adembenemende vergezichten over de omliggende bergen. Ook de faciliteiten zijn uitstekend : ruime, schaduwrijke staanplaatsen en een groot, verwarmd zwembad met glijbaan. Tijdens uw wandel- of fietstochten (mountainbike) komt u langs onvergetelijke berglandschappen... De bergen laten zich hier letterlijk van hun beste kant zien !

De troeven van de camping.

Gezellige, rustige en uitgestrekte gezinscamping (12 ha) in een
bosrijke omgeving aan de oevers van de Gyronde, aparte sanitaire voorzieningen voor gehandicapten en baby�s.
Dieren toegestaan aan de lijn en met bewijs van vaccinatie, meer dan 700 wandel- en mountainbike-routes in de nabije omgeving, rijke fauna en flora (marmotten, gemsbokken, roofvogels, blauwe distel�).

Voor kinderen
Verwarmd zwembad met glijbaan, klimmuur, peuterbad en toezicht (zwembroek verplicht) in juli en augustus, springkasteel, volleybalterrein, tenniscourts, Tafeltennis, Speelzaal met televisie, een nieuw multisportterrein en een Dirt-bmx parcours !

In de omgeving
Het Parc National des Ecrins met zijn gletsjers, De zonnewijzerroute, Het Fort Vauban van Brian�on en het Fort Mont-Dauphin, beiden uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO, enkele mythische cols uit de Ronde
van Frankrijk (col de l�Izoard, du Lautaret, Galibier en T�l�graphe), Grotwoningen en zilvermijn, Wandeltocht hoog in de bergen tot aan de voet van de Glacier Blanc (gletsjer � ook geschikt voor gezinnen), Aile Froide, het mekka voor liefhebbers van rotsen beklimmen en kletteren, Itali�.

Contact gegevens:
Website:Les Vigneaux
Email:courounba@vacances-andretrigano.com
Plaats:les Vigneaux
Postcode:05120
Adres:764 chemin du chambon
Telefoonnr:0033492230209
Capaciteit:160
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps