Welkom bij Buitengoed de Boomgaard op Kindercamping.nl!

Buitengoed de Boomgaard

Algemeen
Buitengoed de Boomgaard is een stap uit de drukke wereld. De camping ligt vlakbij Utrecht maar midden in het groen. Het ene moment zit je nog op de A12, maar zodra je de oprijlaan met de hoge dennenbomen door bent gereden, kom je een nieuwe wereld binnen.

Kamperen in een boomgaard
Je kampeert tussen de oude appel- en perenbomen. Die werden nog gepland door de opa van de huidige eigenaar Edy. Zij en haar man Michel runnen de camping en verwelkomen je graag. Ze hebben een persoonlijke en gastvrije aanpak, zoals je die gewend bent bij familiebedrijven.

Buiten zijn
Op onze camping draait alles om buiten zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om je buiten te vermaken, voor jong en voor oud.

Gezinnen, camperaars en citytrippers
Omdat er op de camping zoveel te beleven is, is de camping heel geschikt voor ouders met kinderen en voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. Maar de camping is ook populair bij camperaars en citytrippers. Zij kiezen voor De Boomgaard omdat Utrecht op een steenworp afstand ligt en omdat er tal van interessante plaatsen makkelijk te bereiken zijn voor een gezellig dagje uit. Of omdat het in de Kromme Rijnstreek zo heerlijk fietsen en wandelen is.

Voor kinderen
Kom en ervaar het buitenleven, liaan slingeren, kikkervisjes vangen, ons beestenboeltje en nog veel meer.

In de omgeving
Kinderfort Fort Vechten, Boswerf Zeist, Piramide Austerlitz, Buitenwereld Houten, en heel veel leuke museums in Utrecht zoals het spoorwegmuseum.

Contact gegevens:
Website:Buitengoed de Boomgaard
Email:edy@buitengoeddeboomgaard.nl
Plaats:Bunnik
Postcode:3981 HG
Adres:Parallelweg 9
Telefoonnr:0306563896
Capaciteit:225
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps