Welkom bij Woferlgut Zell am Zee Oostenrijk op Kindercamping.nl!

Woferlgut Zell am Zee Oostenrijk

Algemeen
Een kleine familiecamping met goede voorzieningen, ideaal voor sportliefhebbers, vlakbij het meer van Zell am See.

Kindercamping Woferlgut ligt op het terrein van een Gasthof in typisch Oostenrijkse stijl, met een gezellige bar en een restaurant dat heerlijke Oostenrijkse specialiteiten serveert. Sportievelingen vervelen zich hier geen moment, want er is van alles te doen. Na een sportieve dag kunt u heerlijk relaxen in de sauna of het Kneipp-bad. Het dichtstbijzijnde stadje is Bruck, op ongeveer 1 km afstand. De camping is centraal gelegen bij een spoorlijn en een weg, die op sommige plaatsen op de camping hoorbaar kunnen zijn.


Voor kinderen
Deze camping is een echte kindercamping, voor de kinderen staan een animatie team klaar in het hoogseizoen zijn er speeltuinen en is er een zwembad.

Verder kan je genieten van alle sportactiviteiten als: Tennis: 3 tennisbanen, Tafeltennis
Voetbal, Badminton, Basketbal, Volleybal, Trimbaan, Beachvolleybal en een Fitnessruimte.In de omgeving
Het drukbezochte stadje Zell am See ligt vlakbij een mooi meer en biedt een verscheidenheid aan watersportactiviteiten. De spectaculaire watervallen in Krimml liggen op 40 km afstand. Op een uur rijden van de camping ligt de mooie stad Salzburg waar onder meer de film ‘The Sound of Music’ is opgenomen en u heerlijk kunt winkelen.


Contact gegevens:
Website:Website Woferlgut
Email:
Plaats:Bruck
Postcode:5671
Adres:Kroessenbach 40
Telefoonnr:
Capaciteit:350
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps