Welkom bij Vigna sul Mar Camping Village op Kindercamping.nl!

Vigna sul Mar Camping Village

Algemeen
Droomt u van een strandvakantie met kinderen die geschikt is voor de gehele familie? Kom dan naar Vigna sul Mar Camping Village in Lido di Pomposa! Hier vindt u brede zandstranden en een schone, ondiepe zee. Eindeloze strandwandelingen met de kinderen, uitstapjes naar dichtbijzijnde kunststeden, spelletjes spelen op het strand; u kunt hier vollop genieten van uw vakantie met het hele gezin!
De campiung ligt in het hart van de Lido’s van Comacchio, tussen Lido di Pomposa en Lido delle Nazioni. Direct aan de adriatische kust, met een privé strand en omgeven door de natuur van de Po Delta.

Voorzieningen:
Twee zwembaden - Apart kindergedeelte (max. 50cm diep) - Animatieteam (internationale animatoren) - Restaurant - Bars - Pizzeria - Afhaalservice - Wi-Fi internet - Prive strand - Supermarkt - Speeltuin - Videogames - Voetbal- en basketbalveld - Fietsverhuur.

Voor kinderen
Kinderen zullen zich eindeloos vermaken met het bouwen van zandkastelen, spelen met schepjes en emmers, knikkertoernooien of één van de vele andere spellen op het strand. De animatoren van de baby-club van Vigna Sul Mar Camping Village zullen hen helpen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken!

Bij Vigna sul Mar Camping Village kunnen zij hun dagen in alle veiligheid en plezier doorbrengen op het strand, in zee of in één van de zwembaden, onder het toeziend oog van onze badmeesters. De baby-club organiseert vele activiteiten, waaronder kanoën, voetbaltoernooien, basketbal, babydance en spellen in het (kinder)zwembad.

In de omgeving
Uitstapjes naar kunststeden zoals Ravenna, Ferrara en Bologna maar ook Venetie is niet ver verwijderd van de camping. Bovendien ligt het grootste pretpark van Italie, Mirabilandia, dichtbij in Ravenna en via de campingreceptie kunt u entreekaarten kopen tegen een gereduceerd tarief!

Contact gegevens:
Website:Vigna sul Mar Camping Village
Email:info@vsmcampingvillage.com
Plaats:Lido di Pomposa
Postcode:44020
Adres:Via Capanno Garibaldi 20
Telefoonnr:+39 0533 38 02 16
Capaciteit:500
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps