Welkom bij Vakantiepark De Twee Bruggen op Kindercamping.nl!

Vakantiepark De Twee Bruggen

Algemeen
Vakantiepark De Twee BruggenDe Twee Bruggen, een welgekozen naam. Niet alleen vanwege de letterlijke bruggen over de Slinge: één van de mooiste beken van de Achterhoek. Maar zeker ook vanwege de ’bruggen’ tussen de prachtige, afwisselende natuur en de luxe van ons vakantiepark met alle mogelijke faciliteiten.
Laat u heerlijk in de watten leggen tijdens een kampeervakantie of verblijf in een comfortabele bungalow, mobile of chaletboerderij. Wij hopen u te begroeten op ons vakantiepark.


Voor kinderen
Activiteiten voor jong en oud

In de schoolvakanties is ons animatieteam druk in de weer om de vakantie voor uw kinderen onvergetelijk te maken. Beleef de avonturen van Klara de Koe in het buitentheater of doe mee met de playbackshow. Er zijn activiteiten voor iedereen: van knippen en plakken tot optreden in een musical. Het animatieteam richt zich met name op kinderen tot 12 jaar.

Voor de oudere jeugd organiseren wij dagelijks sportieve activiteiten. Disco’s en dergelijke worden bij ons niet georganiseerd. Wij adviseren om met oudere jeugd voor die toepassingen een beter passend park uit te zoeken.

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor de kinderen, maar organiseren wij ook voor volwassenen legio activiteiten

In de omgeving
Overweldigend en grenzenloosNiets is minder waar bij het beschrijven van de omgeving van Winterswijk.

De omgeving van ons park is nauwelijks in het kort te omschrijven. Geniet van het coulissenlandschap, het vlakbij gelegen Duitsland, unieke plaatsjes als Bredevoort.

Stap op de fiets en ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen, zandpaden, buurtschappen, winkelcentra, knusse theetuinen, wijngoederen en ga zo maar door.

Winterswijk is niet voor niets uitgeroepen tot nationaal landschap!

Contact gegevens:
Website:www.detweebruggen.nl
Email:info@detweebruggen.nl
Plaats:Winterswijk
Postcode:7109 AH
Adres:Meenkmolenweg 11
Telefoonnr:0543-565366
Capaciteit:350
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps