Welkom bij Vakantiepark "De Heigraaf" op Kindercamping.nl!

Vakantiepark "De Heigraaf"

Algemeen
De Heigraaf is een rustige en gezellige familiecamping op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse Vallei ideaal voor wandel en fietstochten.
De Heigraaf heeft een afwisselt landschap en daardoor kunt u kiezen voor een sfeervolle beschutte plaats of een ruime zonnige plaats van 90 – 250 m2.
De Heigraaf beschikt verder over diverse faciliteiten bijvoorbeeld eeterij De Deel, een supermarkt, snacks in de Dubbellekkerdekker, een recreatiezaal, wasserette, verharde wegen met verlichting en verhuur van fietsen en bolderkarren.


Voor kinderen
Verspreid over het park zijn er diverse speelterreintjes air(trampoline), kabelbaan , tafeltennistafels en een jeu de boulesbaan. De overdekte speelschuur met spring- en klauterkussen is dagelijks geopend. Tijdens de schoolvakantie wordt er voor jong en oud een recreatieprogramma georganiseerd. Ook is er een evangelisatieprogramma met o.a. de kinderclub, trefpunt en film.

In de omgeving
Vakantiepark “De Heigraaf” ligt naast het Henschotermeer waar kinderen lekker kunnen zwemmen en in het zand kunnen spelen. Verder is de bosrijke omgeving zeer geschikt voor mountainbiken, kanoën en paardrijden. Doordat vakantiepark “De Heigraaf” in het midden van het land gelegen is kunt u diversen parken bezoeken, zoals de Apenheul, Walibi world, Dolfinarium en Ouwehands Dierenpark. Ook kunt u diverse kastelen bezoeken, zoals kasteel de Haar, kasteel Amerongen en Paleis het Loo. Voordelige entreekaarten hiervoor zijn op de receptie te verkrijgen.

Contact gegevens:
Website:Vakantiepark "De Heigraaf"
Email:info@heigraaf.nl
Plaats:Woudenberg
Postcode:3931 ML
Adres:De Heygraeff 9
Telefoonnr:033-2865066
Capaciteit:500
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps