Welkom bij Vakantiepark De Betteld op Kindercamping.nl!

Vakantiepark De Betteld

Algemeen
De Betteld ligt in een bosrijke omgeving in het knusse coulisselandschap in het hart van de Achterhoek. In de omgeving liggen allerlei leuke dorpjes en stadjes. De Betteld biedt voor haar gasten een luxe verblijf aan in een chalet, of u kunt ook kiezen voor een van onze stacaravans of een verblijf op ons campinggedeelte. De Betteld is een uitgesproken christelijke camping, wekelijks wordt er een bekende spreker uitgenodigd om in de evenementenhal over een bepaald thema uit de Bijbel te spreken. Op zondagavond wordt een dienst georganiseerd waar honderden mensen bij aanwezig zijn. Muziek, aanbidding en een preek zijn hierbij kernwoorden. Ook worden er wekelijks jeugddiensten georganiseerd, en zijn de kinderclubs christelijk geörienteerd.

Kijk op onze internetsite www.betteld.nl voor meer informatie. U mag ons ook altijd bellen op T 0314-627200.

Voor kinderen
Tijdens de schoolvakanties is er op De Betteld vier keer per week een kinderclub. De kinderen kunnen genieten van een mooi verhaal uit de Bijbel, poppenkast, toneel of een film. Daarnaast kunnen kinderen elke keer een knutselwerkje maken. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Verder worden er speurtochten georganiseerd en zijn er allerlei andere sporten te doen. Kijk op onze internetsite voor ons wekelijkse programma.

Tijdens de meivakantie organiseert De Betteld het Betteld Kids Festijn. Allerlei christelijke kinderartiesten treden op als Elly en Rikkert en Marcel en Lydia Zimmer. De evenementenhal op het park wordt omgetoverd tot een kinderparadijs met springkussens, sjoelbak, tafelvoetbal, trampolines, skelters en nog veel meer.

In de omgeving
In de buurt van De Betteld is het Land van Jan Klaassen; het grootste pretpark van de Achterhoek voor kinderen voor 8 jaar. Bij kinderparadijs Binnenpret kunnen kinderen zich helemaal uitleven op de meest fantastische speeltoestellen. In Arnhem ligt Dierenpark Burgers' Zoo en in Borculo is een brandweermuseum. Verder zijn er in de buurt veel kastelen.

Contact gegevens:
Website:www.betteld.nl
Email:info@betteld.nl
Plaats:Zelhem
Postcode:7021 HR
Adres:Aaltenseweg 11
Telefoonnr:0314-627200
Capaciteit:430
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Speeltuin Huisdieren

Google Maps