Welkom bij 't schinkel op Kindercamping.nl!

't schinkel

Algemeen
Camping 't schinkel is een toeristische camping zonder stacaravans. De ruime en verzorgde basis- en comfortplaatsen zijn zonnig en voorzien van een natuurlijke afscheiding. Verspreid over de gezellige kampeervelden vind je diverse gethematiseerde speeltoestellen. De basisfaciliteiten zijn van goede kwaliteit voor een onbezorgde vakantie. Van een (h)eerlijke maaltijd in de sfeervolle Ridderzaal tot een snelle snack in de Smulschuur. Het sanitair is goed en schoon. ANWB camping van 2006 en een 9.3 voor 2009. 't Schinkel is lid van Ardoer.com campings met een hart.

Voor kinderen
De camping is geheel in thema, een Koninkrijk. Koning Siebrand Schinkel, Prinses Pippa en de hofhouding houden de kinderen t/m 10 jaar bezig met leuke en sfeervolle activiteiten. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat voorop. Hubbes de blauwharige bildraak speelt hierin een grote rol. De gehele camping is hierop aangepast. Bewegwijzering, speeltoestellen, Ridderzaal, kindersantair, peuterbad enz zijn in thema. Uniek zijn de overdekte speelmogelijkheden, de Speelzolder en het Drakennest. Als enige in de hele wereld, kun je bij ons zelfs slapen in een Drakenei. Ook zijn er regelmatig kindgerichte natuuractiviteiten en is het mogelijk om te wandelen met een ezel.

In de omgeving
Burgers Zoo, het Openlucht Museum, de Spelerij/uitvinderij, de Veluwsche Stoomtrein, de Koningin Julianatoren, het nationaal park de Hoge Veluwe, Apenheul en paleis 't Loo.

Contact gegevens:
Website:www.hetkinderkoninkrijk.nl
Email:schinkel@ardoer.com
Plaats:hoenderloo
Postcode:7351 bp
Adres:miggelenbergweg 56
Telefoonnr:055-3781367
Capaciteit:230
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps