Welkom bij Spa d Or Belgie Ardennen op Kindercamping.nl!

Spa d Or Belgie Ardennen

Algemeen
Kindercamping Spa dOr is een ruim opgezette camping en het sanitair is modern en warm water is gratis. Vers brood kun je in het hoogseizoen dagelijks kopen. Het restaurant serveert een groot aanbod heerlijke, betaalbare gerechten. Echte Belgische frites haal je in de snackbar.

Voor kinderen
Spa d' Or is gelegen op afstand 4 km. van de stad Spa. In het voor- en naseizoen kunt u genieten van de rust en de prachtige omgeving. In de schoolvakanties is het gezellig druk, alles draait op volle toeren maar ook dan vindt u de rust in de directe omgeving van de camping. Voor wandelingen en mountainbiken is Spa d' Or bij uitstek geschikt, vanaf de camping zijn vele routes uitgezet. Ook ons animatieteam heeft in de vakanties een aktief aanvullend programma voor de jeugd. Zie ook onze site van de Ardennen Rangers: www.ardennenrangers.be.

In de omgeving
Er is geen auto nodig om bij het startpunt van een wandeling te komen, direct vanaf camping Spa dOr sta je al in het bos. Ontspan door de rust, geluiden, geuren en kleuren in natuurpark De Hoge Venen dat vlakbij ligt. Of relax in de baden in de Thermen van Spa.

Contact gegevens:
Website:Website Spa d Or
Email:
Plaats:Sart-lez-Spa
Postcode:4845
Adres:Stockay 17
Telefoonnr:
Capaciteit:316
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin

Google Maps