Welkom bij Rivièra Parc op Kindercamping.nl!

Rivièra Parc

Aan de rand van Flevoland, direct gelegen aan het Veluwemeer, ligt de uitgebreide familie-camping Rivièra Parc. Omgeven door bos en water, met een eigen zandstrand en in de buurt van oude Hanzestadjes als Elburg en Harderwijk.

Alles wat nodig is voor een geweldige vakantie vindt u op Rivièra Parc. Denk hierbij bijvoorbeeld aan KidzVillage, een indoor kinderspeelparadijs en Snow Village, een heuse sneeuwhal met 365 dagen echte sneeuw. Daarnaast biedt Rivièra Parc nog heel veel meer. Wat dacht u van een overdekt zwembad, diverse restaurants, een supermarkt, een jachthaven, een zeil- en surfschool, een disco, en een uitgebreid recreatieprogramma in de weekenden en schoolvakanties voor alle leeftijden.

Bij Rivièra Parc kan worden gekozen uit kamperen aan het strand (Beach) of in de bossen (Parc). Als u geen eigen tent of caravan heeft, dan kunt u een chalet, luxe stacaravan of kampeerbungalow huren.

Buiten Rivièra Parc valt ook voldoende te ontdekken. Flevoland biedt vele mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen. Tevens zijn er diverse attracties in de nabije omgeving zoals Walibi World, Batavia Stad Outlet shopping, Natuurpark Lelystad, het Aviodrome en het Dolfinarium in Harderwijk.

Contact gegevens:
Website:www.riviera.nl
Email:info@riviera.nl
Plaats:Biddinghuizen
Postcode:8256 RJ
Adres:Spijkweg 15
Telefoonnr:0321-331344
Capaciteit:1400
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps