Welkom bij Recreatiepark De Tien Heugten op Kindercamping.nl!

Recreatiepark De Tien Heugten

Algemeen
Het ultieme vakantiegevoel.
Fietsen, wandelen of zwemmen.
Fietsen in de prachtige omgeving, zwemmen, wandelen, dagtripjes maken of gewoon even simpelweg ontspannen; het kan allemaal op en rond recreatiepark De Tien Heugten in het fraaie Drentse esdorp Schoonloo.

Complete gezinscamping.
Natuur, rust en sfeer vormen hier de rode draad. Het park is onderverdeeld in een complete gezinscamping, een apart veld met verhuurchalets, een rustig gelegen gedeelte voor stacaravans en een ruim opgezet chaletpark aan de recreatieplas. Op de receptie is een bibliotheek aanwezig waar gasten gratis boeken mogen lenen.

Bos en water.
Het park wordt omringd door honderden hectare staatsbossen. Tegenover het park is er een losloopgebied voor honden. In de directe omgeving liggen twee unieke recreatievijvers met prachtige stranden. Door de centrale ligging van het recreatiepark kunt u vele mooie uitstapjes maken. Er zijn tevens onbeperkte wandel-, fiets- en ruitermogelijkheden.


Voor kinderen


In de omgeving
Bezienswaardigheden
In Assen vindt u onder andere het Provinciaal Museum. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen en het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum in Borger zijn zeker ook een bezoekje waard.

Zoekt u iets voor de kinderen, dan behoren Kabouterland in Exloo of het Wildlands in Emmen tot de aanraders. Ook een stad als Groningen, met haar fraaie historische centrum en het Groninger Museum, heeft u binnen handbereik.

Contact gegevens:
Website:detienheugten
Email:info@detienheugten.nl
Plaats:Schoonloo
Postcode:9443 TM
Adres:Westdorperstraat 29
Telefoonnr:0592-501220
Capaciteit:300
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps