Welkom bij Recreatiegebied ERKEMEDERSTRAND op Kindercamping.nl!

Recreatiegebied ERKEMEDERSTRAND

Algemeen
In het Recreatiegebied bevinden zich een gezellige familiecamping, jachthaven, jongerenveld, groepskampeerterrein, zomerkamp, campercamping, hondencamping, vakantiehuisjes en een dagrecreatiestrand met apart hondenstrand en gezellig strandpaviljoen.

De camping is gelegen op een prachtige locatie aan één van de langst gestrekte stranden in Flevoland. Een gedeelte van de camping ligt direct aan het water (het Nuldernauw), wat samen met het Veluwemeer tot de randmeren behoort, en een gedeelte van de camping ligt achter de dijk, op loopafstand van het water.


Voor kinderen
Door de combinatie van water, strand en bos zijn er diverse mogelijkheden voor u, uw kinderen en uw hond zich te vermaken. Er kan kennis gemaakt worden met de dieren van de kinderboerderij of hutten gebouwd worden in het speelbos.

Verder is er een speeltuin, een fietscrossbaan, een sportveld, een beach-soccer veld, een net voor beach-volleybal, een jeu de boules-baan, een pannakooi, een basketbalpaal en een midgetgolfbaan. En mocht dit allemaal niet genoeg zijn? Met een uitgebreid recreatieprogramma zorgen wij ervoor dat uw kinderen zich niet vervelen en ook u en uw hond worden hierin niet vergeten.

Ook is er nog een binnenlocatie: Recreatiegebouw de "Space-Shuttle", deze is op verschillende tijden én bij slecht weer geopend voor de volgende activiteiten: poolen, darten, tavelvoetballen, er is een playstation en een air-hockey spel en er zijn verschillende spelletjes verkrijgbaar aan de bar.


In de omgeving
Bij de receptie is een grote keuze folders verkrijgbaar voor allerlei dagjes uit.
Ook kunnen er kortingskaarten gekocht worden voor: Walibi World, Koningin Julianatoren en Dolfinarium Harderwijk. Verdere leuke uitstapjes zijn o.a.: Batavia stad, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort en Beautycentum De Zwaluwhoeve.

Contact gegevens:
Website:www.erkemederstrand.nl
Email:info@erkemederstrand.nl
Plaats:Zeewolde
Postcode:3896 LB
Adres:Erkemederweg 79
Telefoonnr:036-5228421
Capaciteit:370
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps