Welkom bij Recreatiecentrum de Schatberg op Kindercamping.nl!

Recreatiecentrum de Schatberg

Algemeen
De Schatberg is een gezellig en veelzijdig park met zeer uitgebreide voorzieningen, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Het 86 ha grote park biedt ruimte aan een camping op 5-sterren niveau, een bungalowpark, een multifunctioneel centrumgebouw, ruim 20 ha water, dagrecreatie voorzieningen en veel natuur. Jong en oud en iedereen daar tussenin beleven hier een geweldige vakantie door ons bijzonder brede aanbod van sport, spel en ontspanningsmogelijkheden.
Sinds 2008 heeft u op de Schatberg meer keuze dan ooit om een voor u geschikte kampeerplaats te reserveren.
Zo zijn er comfortplaatsen van ±100 m2 met 6 of 10 ampère stroom, comfortplaatsen van ±120 m2 met 10 ampère of 16 ampère stroom en supercomfortplaatsen van ±150 m2 met 10 ampère stroom en eigen sanitair.
Alsof u nu nog niet genoeg keus heeft, heeft de Schatberg voor u ook nog een beperkt aantal VIPcomfortplaatsen met 10 ampère stroom, eigen sanitair, een jacuzzi en zelfs een sauna op uw vorstelijke kampeerplaats van ±150 m2.


Voor kinderen
Er zijn diverse faciliteiten voor kinderen t/m 18 jaar. Zowel met goed als slecht weer hebt u geen kind aan ze! Wat dacht u van speeltuinen, trampolines, oldtimertreintje, luxe binnenbad, buitenbad, waterspeeltuin, natuurbad met zandstrand, bowling, midgetgolf en minihaven. In de meeste schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een leuk programma. Sommige facilitieten zijn beperkt geopend in het laagseizoen.

In de omgeving
Toverland in Sevenum 3 km
Binnenspeelpark Ballorig in Venlo 20 km
Aardbeienland in Horst 15 km
Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen 20 km
Kasteeltuinen Arcen 25 km


Contact gegevens:
Website:www.schatberg.nl
Email:receptie@schatberg.nl
Plaats:Sevenum
Postcode:5975 MZ
Adres:Midden Peelweg 5
Telefoonnr:077 467 77 77
Capaciteit:550
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps