Welkom bij Recreatiecentrum Besthmenerberg op Kindercamping.nl!

Recreatiecentrum Besthmenerberg

Kamperen op Recreatiecentrum Besthmenerberg betekent genieten op een prachtige camping middenin het Overijssels Vechtdal. De camping bestaat uit 41 verschillende kampeervelden met in totaal ca. 750 kampeerplaatsen. De meeste kampeerplaatsen liggen aan de rand van het veld, met in het midden de ruimte voor de kinderen om te spelen met een zandbak en toestel.

Met name in de vakantieperiodes is er een recreatieteam aanwezig met leuke activiteiten voor de kinderen in het bos en in de ruime recreatiekelder.

Het openlucht en overdekte zwembad bieden voldoende vertier voor de kinderen. Vanuit het restaurant kunt u uw kinderen in de gaten houden. Rondom het centrumplein zijn de speelmogelijkheden voor de kinderen gelokaliseerd, zoals speeltuin, zwembad en dierenhoeve.

Tevens biedt de omgeving voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Een rondvaarttocht over de Vecht, een dagje Noorderdierenpark Emmen of Avonturenpark Hellendoorn behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles in de buurt om te genieten van een heerlijke vakantie!

Contact gegevens:
Website:www.besthmenerberg.nl
Email:info@besthmenerberg.nl
Plaats:Ommen
Postcode:7731 PB
Adres:Besthemerberg 1
Telefoonnr:0529-451103
Capaciteit:750
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps