Welkom bij Recreatieboerderij op Kindercamping.nl!

Recreatieboerderij

Algemeen
Wij zijn een leuke mini camping voor jong en oud! De camping is gelegen in het dorpje Wagenberg dat valt onder de gemeente Drimmelen en ligt in de Provincie Noord - Brabant. De camping heeft ongeveer 30 staanplaatsen voor een tent, caravan of camper. Wij beschikken over een mooie recreatie ruimte met speelzolder. Hier kunnen de kinderen lekker spelen en er is een mogelijkheid tot ontbijt, lunch en diner. Aan de recreatie ruimte zit ons sanitair gebouw. Deze beschikt over 3 wc´s en 2 douches voor de mannen en de vrouwen. Ook is er een verschoonruimte voor de kinderen en een verlaagt kindertoilet.
Verder hebben we een kleine dieren wei waar een aantal dieren in rond lopen en een mooie natuurspeeltuin.
Een boerderij winkel met streekproducten en vers groeten/fruit mag natuurlijk ook niet ontbreken!
Voor kinderen
Onze camping is vooral gericht op kinderen. We hebben een mooie speelzolder en speeltuin waar de kinderen zich prima in kunnen vermaken. Ook hebben we een mooie recreatie ruimte waar verschillende activiteiten worden georganiseerd voor kinderen. Denk aan koken en bakken, knutselen, spelletjes middagen, film marathons en een leuke playback show. Het is vooral fijn dat het een kleinschalige camping is en dat de kinderen en vrij kunnen rondlopen en spelen. De kinderen kunnen niet van de camping af en alles is lekker overzichtelijk.

In de omgeving
Wagenberg ligt redelijk dicht bij Breda. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor een leuke dag of middag weg met het hele gezin. Neem een kijkje in de mooie binnenstad met leuke winkeltjes en een mooi Grote Markt. Ook zijn er verschillende binnenspeelparadijzen.
In Drimmelen is de grootste jachthaven van Nederland. Ga mee met de rondvaartboot door de Biesbosch of huur zelf een bootje.
In Den hout is een mooi Pannenkoekenhuis met een buitenspeeltuin en een speel kelder. Ook is het mogelijk om daar een mooie boswandeling te maken.
In Made zijn er verschillende supermarkten en een leuk buitenzwembad.
Kort om genoeg te doen!

Contact gegevens:
Website:www.johanencaroline.nl
Email:info@johanencaroline.nl
Plaats:wagenberg
Postcode:4845cx
Adres:wagenstraat 74
Telefoonnr:0765934503
Capaciteit:30
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps