Welkom bij Recreatie Te Boomsgoed op Kindercamping.nl!

Recreatie Te Boomsgoed

Algemeen
Te Boomsgoed ligt in de Achterhoek op 4 km afstand van Doetinchem en ís Heerenberg en op 10 km van de stad Emmerich. Omgeven door heuvellandschap, uitgestrekte bossen en een schoon recreatiemeer met prachtig strand en alle voorzieningen.
De Achterhoek heeft onverwacht veel afwisseling in het landschap en vormt daarmee een mooi decor voor een actieve vakantie of een fijn weekend. Een goed verzorgd cultuurlandschap met beken en essen, tussen bomen verscholen boerderijen en houtwallen. Een uitgebreid scala aan bewegwijzerde wandel-, fiets-, skeeler- en ruiterroutes wijst u de mooiste plekjes.
Onze camping ligt in de directe nabijheid van het prachtige Montferland en het Recreatiegebied Stroombroek.
De royale kampeerplaatsen zijn afgebakend met beukenhagen.U kunt echter ook ervoor kiezen te kamperen op onze groepsvelden. Vanuit uw eigen caravan of tent kunt u genieten van uw spelende (klein)kinderen.
Prima alternatieven zijn de grote centrale speeltuin, het slingertouw, de midgetgolf, het paard-/ponyrijden en natuurlijk ons recreatieprogramma. In de zomerperiode worden tal
van activiteiten voor groot en klein georganiseerd.Voor kinderen
voor de kinderen worden gedurende het seizoen talloze activiteiten georganiseerd.Zij zullen zich geen moment vervelen. Naast de speeltuin is er de midgetgolfbaan, de mogelijkheid paard te rijden. Op ons sportterrein zijn voetbaldoelen, basketbal, volleybal etc. aanwezig. Ook is er buiten een tafeltennistafel en grote voetbaltafel beschikbaar.

In de omgeving
Het Land van Jan Klaassen - Braamt
Recreatiegebied Stroombroek, natuurzwembad - Braamt
Het Bergher bos
Kasteel Bergh in s Heerenberg
Huifkartochten via Huifkarcentrum Bergh

Contact gegevens:
Website:www.teboomsgoed.nl
Email:info@teboomsgoed.nl
Plaats:Braamt
Postcode:7047 AP
Adres:Langestraat 24
Telefoonnr:0314651890
Capaciteit:85
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps