Welkom bij Rådastrands Camping, Stugor & Outdoor op Kindercamping.nl!

Rådastrands Camping, Stugor & Outdoor

Algemeen
Welkom in Värmland! Ben je op zoek naar een avontuurlijke familiecamping middenin de Zweedse natuur? Welkom op Rådastrands Camping!

Rådastrands Camping, Stugor & Outdoor ligt in het hart van de provincie Värmland. Deze provincie is vooral geliefd om de prachtige ongerepte natuur , de folkloristische zomerfestivals en het gunstige klimaat.

Hier vindt je uitgestrekte bossen met talrijke meren, rivieren en bergen. Dit maakt Värmland tot een gebied waarin je niet alleen kunt genieten van de rust en de natuur, maar je vindt hier ook voldoende uitdagingen om actief bezig te zijn.
Zo kun je hier bijvoorbeeld kanoën, mountainbiken, op elandsafari, een Nordic Walking training volgen, wandelen en zwemmen.
Wat dacht je van de meeste bekende activiteit in Värmland? Vlotvaren op de Klarälven, de langste rivier van Värmland!
En wat is een betere manier om een avontuurlijke dag af te sluiten dan je eigen hout bij elkaar sprokkelen en ’s avonds een mooi kampvuur te maken?

In dit deel van Värmland is de kans groot dat je oog in oog komt te staan met een eland en op het juiste tijdstip kan je zelfs vanaf de camping de bevers aan het werk zien. Een geoefende zoeker kan zelfs sporen vinden van de beer, wolf of lynx...

Het kan allemaal op Rådastrands Camping!


Voor kinderen
Onze camping biedt vele spannende en uitdagende activiteiten voor het hele gezin. Zo kunt u bij ons op elandsafari, een echte kanotocht maken, mountainbiken, wandelen of op een warme zomerdag een prachtige vlottocht op het meer maken.

Speciaal voor de kinderen hebben wij kinderactiviteiten. Zo is er een echte avonturendag waarbij je de Zweedse bossen ingaat en vanalles leert over survivaltechnieken, je klimt over touwbruggen en maakt je eigen eten klaar boven een echt kampvuur! Wat we deze dag verder doen is een verassing, maar één ding is zeker: het is verboden voor ouders!

Ook bieden wij een middag vlotbouwen aan. Met tonnen, boomstammen en touwen probeer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een echt vlot te bouwen, wat daarna natuurlijk getest moet worden op het meer bij de camping.

Voor de wat oudere kids (13-17 jaar) hebben we een spannende jeugdspecial:
Een bike-, hike- en kanochallenge!
De groep vertrekt met mountainbikes en gaat dwars door het bos dat bekend staat om zijn wolvenpopulatie en elanden. We maken een kamp in het bos om te overnachten en leren verschillende technieken om vuur te maken en hoe je water kunt zuiveren. De maaltijd maken we natuurlijk boven het open vuur. De volgende dag gaan we te voet verder en proberen met een GPS de kano’s te vinden waarmee we terug naar de camping varen.

Op onze website vind je nog veel meer leuke en spannende activiteiten voor het hele gezin.


In de omgeving
Karlstad is een grotere en gezellige winkelstad dat op zo'n 70 km vanaf de camping ligt. Hier kun je makkelijk een dagje vertoeven.

In Orsa, op 2 uurtjes rijden van onze camping, vind je het grootste berenpark van Europa. Hier zijn niet alleen beren maar ook wolven, uilen, vossen en binnenkort zelfs ijsberen!

Lakene Gård, deze boerderij kun je bezoeken al je zin hebt in een dag of middagje paardrijden.

Contact gegevens:
Website:www.radastrand.com
Email:info@radastrand.com
Plaats:Råda (Hagfors)
Postcode:68393
Adres:Rådastrand, Riksväg 62
Telefoonnr:+46 (0)563 60560
Capaciteit:100
Foto's:

Faciliteiten

Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps