Welkom bij ParcCamping de Witte Vennen op Kindercamping.nl!

ParcCamping de Witte Vennen

Algemeen
ANWB 4,5 *****!!. ParcCamping de Witte Vennen is een zeer ruim opgezette familiecamping gelegen aan een grote waterplas in het prachtige Noord-Limburg. We hebben geen vaste staanplaatsen dus ook geen tuinkabouters en kienavonden. Wel vindt u bij ons de gezelligheid van een puur toeristische kindvriendelijke camping in combinatie met een klein bungalowpark.
Apart van de grote plas is er een dagstrand met grote waterglijbaan, uitdagende speeltuin en een terras aan het water. U kunt gebruik maken van de gratis waterfietsen en tennisbanen.
Rust, Ruimte en echte Gastvrijheid wordt hier met hoofdletters geschreven!!

Voor kinderen
Naast de grote speeltuin liggen overal losse speelhoekjes. Elk campingveld heeft een eigen speeltuintje. Op de grote waterplas kun je gratis waterfietsen. Er is een kleine kinderboerderij en een paardenwei. In de kantine zijn regelmatig kinderactiviteiten zoals knutselen, kinderbingo, spelletjesdisco en kinderfilms. Verder is er zoveel ruimte dat kinderen zich overal kunnen vermaken. In en om het hoofdgebouw is gratis internet beschikbaar.
Zoover waardering 8,8

In de omgeving
Dicht in de buurt ligt Toverland, de grootste overdekte binnenspeeltuin van Nederland met ook in de openlucht veel attracties. Ook liggen hier twee grote zwemparadijzen.
We liggen precies tussen twee Nationale Parken, "de Maasduinen" en "de Groote Peel".
Vanaf het park heb je de keuze uit een vijftal fietsroutes uit eigen koker. Ook is er een wandel- en een autoroute uitgezet.

Contact gegevens:
Website:www.wittevennen.nl
Email:info@wittevennen.nl
Plaats:Oostrum
Postcode:5807 EK
Adres:Sparrendreef 12
Telefoonnr:0478-511322
Capaciteit:150
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps