Welkom bij Vakantiepark & Partycentrum Mölke op Kindercamping.nl!

Vakantiepark & Partycentrum Mölke

Algemeen
Heerlijk op vakantie in Zuna..

Aan het mooie riviertje de Regge, omgeven door een prachtig landschap vindt u Vakantiepark het Mölke. Een kindvriendelijk vakantiepark met veel verschillende moderne voorzieningen. Lekker klauteren in de binnenspeeltuin, of lekker spetteren in het verwarmde binnenzwembad. Tijdens schoolvakanties is er volop een animatieteam aanwezig met een uiteenlopend programma vol activiteiten voor de jongsten.

Naast verschillende voorzieningen op de camping, is er ook in de omgeving veel te doen. Zo ligt het Mölke vlakbij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In de prachtige Reggestreek kunt u eindeloos fietsen, wandelen en ook varen.

Vakantiepark Mölke biedt ruime kampeerplaatsen, zowel standaard als comfortplaatsen. Hiernaast is er de mogelijkheid voor het huren van verassende bungalettes, luxe stacaravans, knusse chalets of een van de unieke Reggehooibergen. Het Mölke biedt als eerste vakantiepark in Nederland All-inclusive kampeer- en accommodatie arrangementen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.


Voor kinderen


In de omgeving


Contact gegevens:
Website:www.Molke.nl
Email:info@molke.nl
Plaats:Zuna
Postcode:7466 PD
Adres:Molendijk 107
Telefoonnr:0548-512743
Capaciteit:350
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps