Welkom bij Norcenni Girasole Club op Kindercamping.nl!

Norcenni Girasole Club

Algemeen
Gelegen op de flanken van de Chiantiheuvel ten zuiden van Florence, biedt Norcenni Girasole Club de ideale uitvalsbasis voor tripjes naar de Toscaanse kunststeden, het platteland met zijn eenvoudige, maar uitmuntende gastronomie en de prachtige natuur, terwijl het park zelf alle faciliteiten biedt om een gevarieerde dag te beleven. Er zijn twee zwemcomplexen, waarvan één een groot lagunelandschap voor de kleintjes met een lange waterglijbaan. Het animatieteam organiseert de hele zomer spelletjes, toernooien en activiteiten voor groot en klein. Voor de innerlijke mens zijn er poolbars, de centrale bar, een wijnkelder, een ijssalon, pizzeria, restaurants en een afhaalrestaurant. Er is zelfs een manege vlakbij de camping en een sportschool-beautyfarm op de camping zelf. Het infopoint organiseert reizen naar Florence, Pisa-Lucca, Siena-San Gimignano, Rome en de Chiantistreek.

Voor kinderen
Behalve de aandacht voor kleintjes in de aanleg en organisatie van de camping, vinden de kinderen het hier vooral zo leuk omdat ze gemakkelijk vriendjes vinden. Verder biedt de camping door zijn ligging op een heuvel een spannend gebied voor ontdekkingstochten binnen de veiligheid van het terrein.

In de omgeving
De kunststeden Florence, Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano en Arezzo, de Toscaanse natuur met bossen en wijngaarden en de plaatselijke marktjes. Verder kan het infopoint altijd leuke uitstapjes aanraden voor de tijd van het jaar.

Contact gegevens:
Website:www.ecvacanze.it
Email:girasole@ecvacanze.it
Plaats:Figline Valdarno
Postcode:50063
Adres:Via Norcenni 7
Telefoonnr:+39055915141
Capaciteit:300
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps