Welkom bij Mooi Delden op Kindercamping.nl!

Mooi Delden

Camping Mooi Delden is een camping aan de rand van het historische stadje Delden waar zowel ouders als hun kinderen volop kunnen genieten. Op onze camping zelf staan wij garant voor een rustige standplaats van minimaal 100m2.
Op het park staan veelzijdige maar vooral ook veilige speelvoorziening waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ondertussen leunt u heerlijk en onbezorgd achterover.
Het verwarmde openluchtzwembad van Delden, met sportbassin, een grote familieglijbaan en fraaie zonneweide, ligt direct naast de camping.
Wij beschikken over een midgetgolfbaan, jeu de boules, een kleine kinderboerderij, tafeltennisruimte, een mooi schoon toiletgebouw met vloerverwarming, een fraaie baby- en peuterruimte, familiedouche en afzonderlijke unit voor minder validen. Ook hebben we een kantine met overdekt terras waar u drankjes en snacks kunt verkrijgen.
In de vakanties gaan we met de kinderen elke morgen om 9.30 uur de beestjes voeren, borstelen en knuffelen. Voor de kleine dieren is een knuffelweitje, alwaar de kinderen op gezette tijden in mogen en de diertjes oppakken. Inmiddels een ware happening gebleken. Soms gaan we met de ezels wandelen of doen afhankelijk van de groep kinderen andere spontane acties.
Voor meer informatie over onze camping en ons mooie Twenteland verwijzen wij u graag naar onze website: www.parkcamping.nl


Contact gegevens:
Website:www.parkcamping.nl
Email:info@parkcamping.nl
Plaats:Delden
Postcode:7491 DZ
Adres:De Mors 6
Telefoonnr:0743761922
Capaciteit:45
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Speeltuin
Huisdieren

Google Maps