Welkom bij Molecaten Park Hoogduin op Kindercamping.nl!

Molecaten Park Hoogduin

Algemeen
De ligging van Molecaten Park Hoogduin, direct achter het hoge duin, is fantastisch. Na een mooie klim het duin op heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de camping met kampeerplaatsen en huurchalets, het Zeeuwse boerenaldn met de pittoreske dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort!
Voor wie uitkijkt naar een vakantie met zon, strand en zee is Molecaten Park Hoogduin een heerlijke plek! U gaat er liever op uit? De omgeving is enorm veelzijdig. Wist u dat hier heel veel haaientanden op het strand te vinden zijn?

Voor kinderen
Haaientanden zoeken op het strand! Dat klinkt gaaf! De haaientanden die u hier vindt zijn niet wit en ook niet verloren door een haai die voorbij zwom. Integendeel, deze tanden zijn veelal zwart en miljoenen jaren oud! Vroeger behoorde het strand van Cadzand tot de zee en zwommen er haaien, dolfijnen en walvissen. De temperatuur was in die tijd ook een beetje anders, tijden veranderen. Op een gegeven moment stierven de haaien en deze fossilieerden op de zeebodem, oftewel het huidige strand van Cadzand.
Veel plezier en geluk met zoeken!

In de omgeving
Ontdek de gezellige Belgische steden Brugge, Gent, Knokke en Antwerpen.

Contact gegevens:
Website:Molecaten Park Hoogduin
Email:info@campinghoogduin.nl
Plaats:Cadzand
Postcode:4506 HT
Adres:Zwartepolderweg 1
Telefoonnr:0117 - 391 235
Capaciteit:222
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps