Welkom bij Molecaten Park De Hooghe Bijsschel op Kindercamping.nl!

Molecaten Park De Hooghe Bijsschel

Algemeen
Molecaten Park De Hooghe Bijsschel is een knusse gezinscamping voor liefhebbers van een zonnige strandvakantie aan het water, maar ook een eldorado voor de actieve zeiler, surfer, visser, fietser en wandelaar!
Het Veluwemeer is bij De Hooghe Bijsschel helemaal niet diep, ideaal voor kleine kinderen dus. Dit ondiepe water is voor kinderen ook de perfecte plek om het zeilen en surfen te leren.

Voor kinderen
In de belangrijke Nederlandse schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Op Molecaten Park De Hooghe Bijsschel organiseren we gratis kennismakingslessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Tijdens deze gratis kennismaking leren kinderen de eerste beginselen van surfen of zeilen. Het zijn de onvergetelijke uurtjes van de vakantie, daarna is ieder kind watersportfanaat!

In de omgeving
Wat Molecaten Park De Hooghe Bijsschel extra aantrekkelijk maakt voor een vakantie met kinderen is de nabijheid van grote attractieparken als Walibi World, Dolfinarium of het Luchtvaart Themapark Aviodrome. Een vakantie op De Hooghe Bijsschel is al snel te kort!
Bij de receptie van Molecaten Park De Hooghe Bijsschel zijn gereduceerde entreetickets verkrijgbaar.

Contact gegevens:
Website:Molecaten Park De Hooghe Bijsschel
Email:info@hooghebijsschel.nl
Plaats:Nunspeet
Postcode:8071 SH
Adres:Randmeerweg 8
Telefoonnr:0341 - 252 406
Capaciteit:117
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps