Welkom bij Molecaten Park Bosbad Hoeven op Kindercamping.nl!

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Algemeen
In de bosrijke landelijke omgeving tussen Breda en Roosendaal ligt Molecaten Park Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj en binnenspeeltuin Bubbels. Als campinggast heeft u gratis toegang tot Splesj en ontvangt u korting op de entree van binnenspeeltuin Bubbels! Bosbad Hoeven biedt de perfecte vakantie zowel voor wie kampeert met kinderen als voor wie houdt van het 'Bourgondische' dat Brabant te bieden heeft!

Voor kinderen
Splesj, ofwel het leukste en grootste waterspeelpark van Nederland en België is dé trekpleister van Molecaten Park Bosbad Hoeven. Hier roetsj je onbeperkt, zo vaak als je wilt, van spectaculaire glijbanen als de Wildwater, River Ride, Super Crater, Sidewinder en Anaconda, plons je van metershoge duikplanken in het duikbassin of zwem en speel je in het grote bad! Voor de kleine kinderen is er een prachtig familiebad met Slot Hoevenstein, het Spetterkasteel en nog veel meer! Rondom de glijbanen en zwembaden vindt je een grote ligweide met volop picknickplaatsen waar je lekker bij kunt komen van alle doldwaze attracties.

Maar er is nog meer! In de 'Splesj Express' maak je een ritje langs de roeivijver met roeiboten en door de speeltuin met draaimolens, airtrampolines, overslagschommels, midgetgolf en vele andere speeltoestellen.

Is het weer wat minder, dan vermaken kinderen zich prima in Indoorspeeltuin Bubbels met klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens, ballenbak en nog veel meer (als camping gast van Bosbad Hoeven ontvangt u korting op de entree)!

In de omgeving
Voor de kinderen is Noord-Brabant één groot attractieparadijs! Bekende attractieparken als de Efteling en dierenpark BestZOO liggen niet ver van Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Contact gegevens:
Website:Molecaten Park Bosbad Hoeven
Email:info@bosbadhoeven.nl
Plaats:Hoeven
Postcode:4741 SG
Adres:Oude Antwerpsepostbaan 81b
Telefoonnr:0165-502 570
Capaciteit:189
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps