Welkom bij Mini Camping Boerenhof op Kindercamping.nl!

Mini Camping Boerenhof

Algemeen
Mini Camping Boerenhof is een kindvriendelijke boerderijcamping tussen Groede en Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Op 3 km afstand van de zee. De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en echtparen die ruime plaatsen en verwarmd sanitair waarderen. Er is gratis Wifi. Kijk voor de aantrekkelijke aanbiedingen op onze website.

Voor kinderen
De camping is een speelparadijs voor uw kinderen. Ze kunnen volop spelen met de vele skelters en op de trampolines, schommel, glijbaan en meer. Of knuffel de konijntjes. En mocht het eens minder weer zijn, dan kunnen ze altijd binnen spelen in de schuur. Vanaf uw standplaats heeft u zicht op de speeltuin.

In de omgeving
Het is heerlijk fietsen in Zeeuws-Vlaanderen, naar de kust en door de polders. Huur bij ons de Babboe bakfiets. Makkelijk alles kan mee! Vlakbij zijn meerdere (overdekte) speeltuinen en zwembaden. Spot vanaf een boot op de Westerschelde de zeehondjes. Bezoek de paardenmelkerij, schapenboerderij of struisvogelboerderij. Groede is een prachtig dorp met een mooie markt en leuke winkeltjes. In de buurt heeft u keuze uit verschillende kindvriendelijke restaurants. Een dagje Plopsaland is ook een aanrader. Meer tips vindt u op onze website.

Contact gegevens:
Website:Mini Camping Boerenhof Zeeland
Email:info@minicampingboerenhof.nl
Plaats:Groede (Boerenhol)
Postcode:4503 GD
Adres:Provincialeweg 29
Telefoonnr:0117 38 16 71
Capaciteit:25
Foto's:

Faciliteiten

Speeltuin Huisdieren

Google Maps