Welkom bij Les Genets Vendee op Kindercamping.nl!

Les Genets Vendee

Algemeen
Camping Les Genets is een levendige kindercamping met een prachtig waterpark, waaronder een overdekt zwembad, dichtbij een aantal mooie zandstranden.

De voorzieningen van Camping Les Genêts en de sfeer maken de camping geschikt voor gezinnen van alle leeftijden. Het goedverzorgde zwembadcomplex met jacuzzi, zonneweide, waterglijbanen en het binnenbad laten zien dat de campingeigenaar er alles voor over heeft uw vakantie onvergetelijk te maken. Op sportief gebied komt u ook niets tekort met tennis-, volleybal- en basketbalmogelijkheden en voor de kleintjes een grote speeltuin. Van de omgeving genieten hoort natuurlijk bij een geslaagde vakantie. Dichtbij de camping voert een korte wandeling u naar een mooi zandstrand. Wanneer u wat verder weg wilt, kunt u bijvoorbeeld denken aan Planète Sauvage, een prachtig safaripark. Op sommige plaatsen op de camping is het verkeer van de nabij gelegen weg te horen.


Voor kinderen
Voor de kinderen zijn er verschillende leuke dingen. De topper is natuurlijk het strand op 800 meter afstand. Verder zijn er de verschillende zwembaden op de camping en nog vele andere sport activiteiten. In het hoogseizoen is er een animatie team en een kinderclub. Ook is er een familie en kinderdisco.

In de omgeving
Naar het kleurrijke vissersplaatsje St Gilles Croix de Vie, met het uitgestrekte strand Grand Plage, is het 10 minuten met de auto. Iets verder op de weg ligt Les Sables d’Olonne met het gelijknamige dierenpark, maar u vindt hier ook chique winkels en talrijke restaurants. Op slechts 19 km van St Jean Plage vindt u het Sealand aquarium in Noirmoutier-en-Ile. Het aquarium heeft een prachtige selectie aan warm- en koudwatervissen van over de hele wereld.

Ook leuk voor een dagje uit is Le Grand Parc Puy du Fou
Ontdek werelden en tijdperken in het Grote Park van Puy du Fou. Beleef opnieuw de Romeinse spelen in de arena, waar gladiatoren en wilde dieren heer en meester waren. Huiver bij de aanval van de Vikingen op het Fort van het Jaar Duizend. Moedig uw favoriete ridders aan bij de voet van de Toren. Droom weg bij de ongelofelijke vluchten van de roofvogels..... In dit park maakt u een spectaculaire reis door de geschiedenis

Contact gegevens:
Website:Website Les Genets
Email:
Plaats:St Jean Plage
Postcode:
Adres:
Telefoonnr:
Capaciteit:392
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin

Google Maps