Welkom bij Le Clos du Lac op Kindercamping.nl!

Le Clos du Lac

Algemeen
Een uitzonderlijke camping temidden van bergen en meren, favoriet van natuurliefhebbers.

Camping Le Clos du Lac ligt aan de zuidingang van het Parc des Ecrins, op een hoogte van 1.485 m. De site wordt omgeven door een prachtige bergketen en ligt niet ver van een uitgestrekt meer van 5 ha, waar gevist en gezwommen kan worden. Bij het binnenrijden van het dorpje St Apollinaire wordt u meteen verrast door het schitterende uitzicht op het
meer van Serre-Ponçon, dat erg in trek is bij liefhebbers van watersporten. Een zuivere lucht, onvergetelijke uitzichten en het kalme ritme van de natuur... Welkom in Le Clos du Lac !

De troeven van de camping.

Panoramisch uitzicht op het meer van Serre-Ponçon, talrijke wandelroutes, de zuivere lucht (het Bos van Boscodon is de minst vervuilde plaats in Frankrijk), de Week van de Astronomie, meestal de derde week van augustus, de rust en 300 dagen zon.

Voor kinderen
Kinderspeeltuin, springkussen, tafeltennis, terrein voor Pétanque, collectieve barbecue, vernieuwde sanitaire voorzieningen met aparte voorzieningen voor kleine kinderen.

In de omgeving
Embrun met zijn historische centrum, het Parc National des Ecrins, het dierenpark “La Montagne aux Marmottes”, de Abdij van Boscodon, de stuwdam van Serre-Ponçon.

Contact gegevens:
Website:www.camping-closdulac.com
Email:clos-du-lac@campeole.com
Plaats:St-Apollinaire
Postcode:05160
Adres:route des Lacs
Telefoonnr:0033(0)492442743
Capaciteit:55
Foto's:

Faciliteiten

Winkel Speeltuin
Huisdieren

Google Maps