Welkom bij Landrijk de Reesprong op Kindercamping.nl!

Landrijk de Reesprong

Algemeen
Landrijk de Reesprong is vorig jaar beoordeeld met 9,6 op Zoover.
De luxe safaritenten liggen in de mooie natuur van Buurse op een boerderij. U kunt vanuit de tenten mooie wandelingen of fietsroutes maken naar drie nabij gelegen natuurgebieden. Het dorp Buurse biedt veel faciliteiten op het gebied van winkels, restaurants en speelgelegenheid voor kinderen.
Onze luxe safatitenten zijn zeer volledig ingericht en beschikken over ruim sanitair en een ruime keuken. Dit alles natuurlijk met warm water. Er is voldoende zitgelegenheid en een heerlijk boxspringbed om uitgerust in wakker te worden.

Voor kinderen
Landrijk de Reesprong heeft voor de tenten een heerlijke speelplek voor kinderen ingericht. Van leuke houten speeltoestellen tot een goede trampoline. Natuurlijk is het bos direct achter de tenten een fijne plek voor verstoppen of hutten bouwen. Daarnaast kunnen de kinderen (en ouders) meelopen met de rondleiding op de boerderij. En wie heeft er zin om een koe te melken?


In de omgeving
In Haaksbergen. Enschede en vlak over de grens in Duitsland zijn vele overdekte zwembaden en mooie buitenbaden. Verder is het pretpark de Waarbeek en Slagharen altijd leuk voor kinderen. Voor treinliefhebbers is Museum Buurt Spoorweg een leuk actief uitje. Bij Erve Brooks is er een leuk wandelpad met tientallen klauter- en klimtoestellen voor jongere kinderen. Bij het Rutbeek in Enschede in er een heus klimbos voor kinderen vanaf 6 jaar. Dichtbij de camping zijn twee leuke speeltuinen, waar je pannenkoeken en andere gerechten kunt eten. Qua musea is er het brandweermuseum, techniekmuseum, zoutmuseum, openluchtmuseum en nog veel. Een bezoekje waard is ook de Watermolle in Haaksbergen. Alle mogelijkheden staan vermeld in ons VVV-map die bij elke tent aanwezig is. En natuurlijk kunnen wij leuke tips geven.

Contact gegevens:
Website:Landrijk de Reesprong
Email:info@landrijkdereesprong.nl
Plaats:Haaksbergen
Postcode:7481 RV
Adres:Alsteedseweg 10B
Telefoonnr:0535728547
Capaciteit:12
Foto's:

Faciliteiten

Speeltuin

Google Maps