Welkom bij Landgoed Hommelheide op Kindercamping.nl!

Landgoed Hommelheide

Algemeen
In de Groene Taille, het smalste deel van Nederland, ligt middenin het groen recreatiepark Landgoed Hommelheide. Door de centrale ligging in Limburg zijn BelgiŽ, Duitsland, Roermond, Sittard maar ook Maastricht en Valkenburg prima te bereiken.

Op het park ligt natuurwater, waar tijdens het seizoen in kan worden gezwommen. De glijbanen zorgen voor urenlang speelplezier voor de kids, terwijl er op het strand kan worden ontspannen. Is het slecht weer, dan zorgt het binnenzwembad voor vertier. In het WellnessCenter komt u tot rust, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuinen, op het springkussen, op de multifunctionele sportbaan of op de midgetgolfbaan.

Animatieteam is alleen aanwezig tijdens officiŽle schoolvakanties.

Voor kinderen
Landgoed Hommelheide is een park voor speelplezier. Het grote springkussen, de dierenweide en de midgetgolfbaan zorgen voor urenlang vermaak. De glijbanen die uitkomen in het natuurwater vervelen nooit en voor de allerkleinsten ligt er een openlucht waterspeelparadijs.

In de omgeving
Het recreatiepark grenst aan het IJzeren Bos, waar heerlijk kan worden gewandeld en gefietst. Binnen mum van tijd begeeft u zich in Duitsland of BelgiŽ. In de omgeving liggen verschillende kastelen, winkelcentra, attractieparken en dierentuinen.

Contact gegevens:
Website:Hommelheide
Email:info@landgoedhommelheide.nl
Plaats:Susteren
Postcode:6114 RT
Adres:Hommelweg 2
Telefoonnr:046-4492900
Capaciteit:250
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps