Welkom bij Kindercamping Landgoed de Berenkuil op Kindercamping.nl!

Kindercamping Landgoed de Berenkuil

Landgoed 'De Berenkuil' biedt 50 ha gevarieerd natuurterrein, met jeneverbes, bos en heide, waar zelfs de verstilde vennetjes niet ontbreken. Autovrij, dus ruim baan voor wandelaars, fietsers en miniberen.
Ruim 80 % van onze 500 plaatsen is toeristisch. De receptie is alle dagen in het jaar (7 dagen per week) geopend, ook 's avonds. Dus u komt langs of belt wanneer het u uit komt.
Berenkuil en Berenpret worden vaak in n adem genoemd.
Een dag vol vakantiepret wordt elke avond om 19.00 uur afgesloten in het openluchttheater met Berenpret. En van de geheimen van Berenpret is dat grote mensen niet naar de kinderen kijken, maar zelf - vaak nog harder en gekker dan de kinderen - meedoen.

Al onze plekken zijn voorzien van 10 Ampre stroom, wateraansluiting en waterafvoer per plek en de toiletgebouwen (vier stuks) zijn verwarmd.

En de kinderen ?
Wat dacht u van 22 speelplekken verspreid over het terrein; de speelvijver met de Berenburcht; het Berenhol voor binnenactiviteten; de speelhoek in het Bommelhoes; Miniberentijd in de Honingpot; het bereneiland in het zwembad; tafeltennissen, basketbal- en voetbalveld; het wekelijkse Berenvel volop knotsgekke activiteiten; het Berenbos vol struinnatuur; ..............

Bij ons is bijna geen plek hetzelfde, dus langskomen is de beste manier van kennismaken. Welke dag pas het u ? Ons past het altijd. De receptie is 365 dagen per jaar open.


Contact gegevens:
Website:De Berenkuil
Email:info@berenkuil.nl
Plaats:Grolloo
Postcode:9444 XE
Adres:De Pol 15
Telefoonnr:0592-501242
Capaciteit:500
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps