Welkom bij La Nubličre*** op Kindercamping.nl!

La Nubličre***

Algemeen
Het “Zilveren Meer” geeft zijn geheimen prijs…

Camping La Nubličre ligt temidden van de groene Alpen aan de oevers van het meer van Annecy, dat beroemd is om zijn zuivere water en de weergaloze natuur. Deze camping vormt een ideale omgeving om weer energie op te doen. Er is voor elk wat wils : mini-cruises op het meer, zwemmen, tochtjes door de verbluffend mooie landschappen van de Haute
Savoie, een bezoekje aan het pittoreske Annecy (tuinen en kanalen), enz. Liefhebbers van kicks moeten beslist gaan parapenten. Wandelaars hebben dan weer de keuze uit talloze schitterende wandelroutes
in de bergachtige omgeving.

De troeven van de camping.

Rechtstreekse toegang tot het strand en het watersportcentrum., bij onze partners op de camping kunt u terecht voor een initiatie in parapente, een vlucht in een ULMvliegtuigje of luchtballon, rafting en canyoning.

Voor kinderen
De camping heeft een directe toegang tot het strand en het meer. Voor de zomer van 2011 investeren we in een nieuwe speeltuin met springkussen en een multisport terrein. We hebben volledig vernieuwd sanitair met aparte kindertoiletjes.

In de omgeving
Annecy en zijn oude binnenstad, de Mont Blanc en Chamonix, het kasteel van Menthon St Bernard, het bergmassief van Aravis, de natuurparken van Les Bauges en Le Bout-du-Lac, de col van la Foclaz, de omliggende restaurants waar u kunt genieten van vis uit het meer (baars, houting) en kaas (Reblochon, Tomme de Savoie…)

Contact gegevens:
Website:www.nl.camping-nubliere.com/
Email:nubliere@campeole.com
Plaats:Doussard
Postcode:74210
Adres:30 allée de la Nubličre
Telefoonnr:0033(0)450443344
Capaciteit:340
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps