Welkom bij Kulturinsel Einsiedel op Kindercamping.nl!

Kulturinsel Einsiedel

Algemeen
De camping is gelegen tegenover het fenomenale vrijetijdspark Kulturinsel Einsiedel. Bezoek zeker de onderstaande website en laat je verrassen met allerlei vreemdsoortige houten bouwsels waaronder een heus boomhuttenhotel. U kunt uw eigen tent naast ons spookhuis en bij het ballenspel `Claire´ plaatsen .
De aankomst met een caravan is natuurlijk ook mogelijk, onze caravanplekken staan voor u klaar.
Bovendien is er een gezamenlijke ruimte in het Spookhuis beschikbaar waarin zich ook een vuurplaats bevindt.. Vlak daarnaast bevindt zich het sanitairgebouw met schone toiletten en douches.
Zolang de voorraad strekt zijn er campingplaatsen voorzien van elektrischiteit (8 stuks). Indien stroom voor u een must is, reserveert u beter tijdig.
meer informatie: http://www.kulturinsel.com/nl/baumhaushotel-abenteuernaechte/zeltplatz-camping.html

Voor kinderen
"Kulturinsel Einsiedel"is een "avonturen themapark" dat zich grensoverschrijdend ontwikkelt in combinatie met andere recreatieve aanbieders.
Een avontuurlijke drijvende brug over het kleine grensriviertje “de Neisse”, combineert het zeer originele "groene omringde” pretpark met het "vergeten dorp" Bielawa Dolna in Polen. Een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Europa staat borg voor veel wandelplezier in de directe omgeving.
Wie de weg naar de "kluizenaars” inslaat, onthaast niet alleen, maar gaat terug op reis in de kindertijd. Hier geen schijn- ervaringen, maar het echte avontuur!
Een gangenstelsel van ruim 500 meter onder de grond met geheime doorgangen, veel gewaagde bruggen en jungle paden, resulteren in een 5 hectare groot groen doolhof vol met gekke ideeën. Ouders en kinderen lopen samen op ontdekkingsreis. Ervaren samen dingen die ze anders alleen op de computer kunnen.
Een dag is niet genoeg voor de avonturiers die alle geheimen willen ontdekken.

Ook wordt in de zomer, 5 dagen per week, met "Krönum" een zeer speciale theater/diner show geboden, die uniek in de wereld is! Dus nog een speciale traktatie, waarover men nog lange tijd zal spreken…


In de omgeving
Heeft u ooit gehoord van de "Lausitz"? Dit zeer mooie en gevarieerde landschap in en rond het drielandenpunt van Duitsland, Polen en de Tsjechische Republiek? Hier, tussen Dresden en het Poolse Reuzengebergte in, vindt u kleine steden en traditionele dorpjes zoals uit een prentenboek en laat u de dagelijkse stress snel achter zich.

Het eerste Duitse Boomhuttenshotel , "Boombedden" (natuurlijker overnachten is bijna onmogelijk) , een groot ondergronds huis met 28 slaaplaatsen, een “bostentenkamp", een "Behütum” met bijzondere tenten van 2 tot 18 personen, liggen allemaal in de directe omgeving of in het tegenover de camping gelegen vrijetijdspark.

Wie hier een avonturennacht doorbrengt, kan de volgende dag een gastronomisch ontbijt verwachten in het “boomstamlokaal” om voor de nog komende dagen te ervaren hoe bijzonder het hart van “Zentrallaustitz” is.
Bijvoorbeeld op de Neisse rivier raften, het verkennen van het “Vergeten Dorp ", rondvaarten met de Zscuzschubahn, fietstochten, een spannend vliegtuigmuseum, romantische smalspoor spoorwegen, en niet te vergeten de historische stad Görlitz. Maar een bezoek aan ons avonturen themapark "Kulturinsel Einsiedel" mag u eigenlijk niet overslaan. Daarom hieronder nog een keer de link naar de website van het avonturenpark:
http://www.kulturinsel.com
Tot ziens in Zentendorf,voor een onvergetelijke vakantie!

Contact gegevens:
Website:Kulturinsel Einsiedel
Email:buchung@kulturinsel.de
Plaats:Zentendorf
Postcode:02829
Adres:Kulturinsel Einsiedel 1
Telefoonnr:03589149113
Capaciteit:8
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Snackbar Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps