Welkom bij Kampeerdorp De Zandstuve op Kindercamping.nl!

Kampeerdorp De Zandstuve

Algemeen
Kampeerdorp De Zandstuve is de kindercamping voor jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Op deze kindercamping is er altijd wat te doen! Een uitgebreid recreatieprogramma (ook buiten schoolvakanties!), een subtropisch zwembad (zowel diep als ondiep) met een glijbaan van 50 meter lang, buitenbaden en een overdekt speelkasteel (indoorspeeltuin) zorgen er voor dat de kinderen zich nooit zullen vervelen! De kindermusicals en het fantastische stuuftheater met professioneel licht en geluid geven een bijzonder vrolijk tintje aan uw vakantie!

Het campingterrein is voorzien van alle comfort: Ruime plaatsen (100 tot 125 m2 groot) met tv-aansluiting, watertappunt, rioolafvoer en 6, 8 of 10 Ampère elektra aansluiting. Op alle kampeervelden zijn speeltoestellen aanwezig, zodat vrijwel elke plaats zicht heeft op een speeltuin. De moderne sanitairgebouwen zijn verwarmd en hebben speciaal kindersanitair voor de kleinste gasten. Het gebruik van douches en warm water is bij het kampeertarief inbegrepen.
Tevens kunt u bij ons chalets, stuuflodges (safaritenten) luxe toercaravans, tenten en kampeerbungalows huren. En nieuw in 2012 is de Vechtdallodge.Voor kinderen
Op de camping zijn circa 30 speeltuintjes, een subtropisch overdekt zwembad, buitenbad met een waterspeeltuin en een animatieteam met veel verschillende activiteiten.

In de omgeving
Attractiepark Slagharen, Dierenpark Emmen, Tierpark Nordhorn, Kabouterland Exloo, Plopsa Indoor Coevorden, Avonturenpark Hellendoorn

Contact gegevens:
Website:www.zandstuve.nl
Email:info@zandstuve.nl
Plaats:Rheeze (Hardenberg)
Postcode:7794 RA
Adres:Grote Beltenweg 3
Telefoonnr:0523-262027
Capaciteit:400
Foto's:

Faciliteiten

Zwembad Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps