Welkom bij Kennemer Duincamping Geversduin op Kindercamping.nl!

Kennemer Duincamping Geversduin

Algemeen
Op Kennemer Duincamping Geversduin vind je vrijheid, kan je genieten van de natuur en de gezelligheid. De autoluwe camping van 22 ha gelegen in het loofbos, is geschikt voor jong en oud. Het sanitair is modern en gevarieerd. Er zijn diverse speelplaatsen op het terrein en op het centrumplein heerst een gezellige sfeer. In 15 minuten fiets je door het prachtige Noordhollands Duinreservaat naar de zee en het strand.

Aanstaande zondag 7 december is het kijkzondag op Kennemer Duincamping Geverduin!! Bij het ophalen van een informatiebrochure in de receptie, krijgt u het boekje 'te gast in de natuur' en een ansichtkaart naar keuze kado.

Voor kinderen
Kinderen zullen de camping niet snel vergeten. Er is vollop vermaak; het animatieteam met hun wekelijkse programma, op excursie met de boswachter, de speeltuinen, het sportveld, vertier in het bos en natuurlijk het rollebollen in het zand en spetteren in de zee.

In de omgeving
Mooie duin- en polderlandsschappen, Oudhollandse stadjes en dorpjes, gezellige steden om te winkelen en uit te gaan, vrolijke badplaatsen en nog veel meer.

Prima vermaak bij slecht weer is het Duininformatiecentra De Hoep, leuk en leerzaam voor alle leeftijden. Het subtropisch zwemparadijs op een kilometer afstand van de camping of de beverwijkse bazaar, een van de grootste overdekte markten van Europa.Contact gegevens:
Website:www.kennemerduincampings.nl
Email:geversduin@kennemerduincampings.nl
Plaats:Castricum
Postcode:1901 NH
Adres:Beverwijkerstraatweg 205
Telefoonnr:0251-661095
Capaciteit:610
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps