Welkom bij Kennemer Duincamping de Lakens op Kindercamping.nl!

Kennemer Duincamping de Lakens

Algemeen
De camping ligt in een glooiend duinlandschap; kleine en grotere valleien met lage beplanting en her en der naaldbomen. Op de achtergrond ruist de branding; u zit op slechts 200 meter van de zee en het prachtige zandstrand.

U verblijft in het breedste duingebied van Nederland, Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Door de gevarieerde begroeiing leven er vele zangvogels, vossen, konijnen, reen en andere duindieren. Ga ook eens met onze boswachter mee!

Er is veel te beleven. Op de camping zelf, onder andere met sport, spel en animatie, maar zeker ook in de omgeving. Zandvoort ligt om de hoek, en met de auto of het openbaar vervoer bent u z in Oud-Hollandsche steden als Haarlem en Amsterdam: winkels en warenhuizen, musea, attracties, evenementen, uitgaan...

Een ideale camping voor jong en oud. Alleen niet voor huisdieren, die worden niet toegelaten.


Voor kinderen
Uilskuikenplaatsen: plaatsen speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Speciaal autovrij gebied waarin diverse speelvoorzieningen aanwezig zijn. De plaatsen beschikken over een zandbak en trampoline.

Tevens beschikt de camping over een sportveld, grote speeltuin, animatieteam en is het strand op 100 meter afstand gelegen van het kampeerterrein.
Ook beschikt Kennemer DUincamping "de Lakens" over een eigen mascotte: Zepp de Zeemeeuw. De kinderen komen deze mascotte op verschillende manieren tegen.

In de omgeving
De grootste buitenspeeltuin van Europa: Linneaushof
Diverse zwembaden

In de nabije omgeving van de camping ligt duinvoorlichtingscentrum 'de Zandwaaier'. Hier kunt u terecht voor alle informatie over het duingebied. Tevens voor het volgen van een excursie kunt u hier terecht. Ook zijn er voor de kinderen diverse activiteiten.Contact gegevens:
Website:www.duinkamperen.nl
Email:delakens@kennemerduincampings.nl
Plaats:Bloemendaal aan Zee
Postcode:2051 EC
Adres:Zeeweg 60
Telefoonnr:023-5411570
Capaciteit:1000
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin

Google Maps