Welkom bij Kampeerterrein Jachthaven Meerwijck op Kindercamping.nl!

Kampeerterrein Jachthaven Meerwijck

Algemeen
Kampeerterrein-Jachthaven 'Meerwijck' is aangesloten bij KinderKampeerWereld en is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer met een heerlijk zandstrand en bos met speelweiden. Ideaal voor gezinnen met kinderen, watersporters, vis-, wandel- en fietsliefhebbers.

'Meerwijck' ligt op de grens van Groningen en Drenthe. In Groningen vindt u weidse landschappen. In Drenthe zijn mooie bossen, heide, vennen, hunebedden en schilderachtige dorpjes. Tevens zijn de boeiende steden, Groningen en Assen op steenworpafstand!

Kortom, wilt u in de vakantie genieten van de natuur, de rust en tevens van gezelligheid met een sportief tintje dan is Kampeerterrein Meerwijck uw camping.

Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellige ***** sterren familiecamping met vaste en toeristische comfortplaatsen (voorzien van een aansluiting op water, riool, CAI en elektra), een jachthaven met boothelling, luxe huurcaravans en trekkershutten. De camping beschikt over nieuwe verzorgde sanitaire gebouwen voorzien van baby/kinder- en gehandicaptenvoorzieningen.

U kunt een keuze maken uit toeristische strandplaatsen die vrij uitzicht hebben over het Zuidlaardermeer of kampeerplaatsen gesitueerd op een veld, omgeven door bossingels.


Sportiviteit staat bij camping Meerwijck hoog in het vaandel. (binnen- en buitensporten). U kunt denken aan tennissen, vissen, surfen, voetballen, jeu de boules spelen, zwemmen in het Zuidlaardermeer maar ook in ons verwarmde overdekte zwembad. Bij slecht weer kunt u darten, biljarten, tafeltennissen en tafelvoetballen in de activiteitenruimte.


Voor kinderen
Met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen is er een enthousiast recreatieteam op de camping aanwezig. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud! De kinderkampeervrienden, BINK, BLOEM en mijnheer MOL beleven samen Aartje Twinkel en met de kinderen de grootste avonturen.


In de omgeving
Steden:Groningen en Assen
Toeristische dorpjes:Orvelte, Bourtange en Zuidlaren
Dierenparken:Noorderdierenpark Emmen, 't Swienenparadies
Pretparken:Sprookjeshof, Nienoord, Wonder Wereld, Oranjestad, Verkeerspark, Kaboutrland Exloo
Musea's:Groninger Museum, Drents Museum, Klokkengieterij, Theemuseum, Stripmuseum, Molenmuseum
Historische- en natuurparken:Boomkroonpad, Veenpark, Heemtuin
Borgen:Frealemaborg, Menkemaborg
Kuurcentra:Fontana Nieuweschans, Kuuroord Peize, de Bron TynaarlooContact gegevens:
Website:Meerwijck
Email:info@meerwijck.nl
Plaats:Kropswolde
Postcode:9606 PR
Adres:Strandweg 2
Telefoonnr:0598-323659
Capaciteit:500
Foto's:

Faciliteiten

Snackbar Winkel
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps