Welkom bij Hoeve Heikant op Kindercamping.nl!

Hoeve Heikant

Algemeen
Kindercamping Hoeve Heikant is gelegen in een bosrijke omgeving. De kinderen kunnen moeilijk het terrein af; geen zwembad of ander open water, autovrij kampeerveld. Verdere voorzieningen zijn: bakker iedere ochtend op het terrein in hoogseizoen en hemelvaart en pinksteren; gratis fietsroutes en wandelroutes te gebruiken, ijsverkoop, verkoop van Vekabo boekjes, wasmachine, droogtrommel, etc.

Voor kinderen
Het bijzondere aan de camping is dat er bijzonder leuke activiteiten worden georganiseerd die niet in rekening worden gebracht! Wat denken jullie van een ontbijt voor jong en oud geserveerd door ons team; geheel in stijl in de pyjama! Lekker samen peuzelen in het ochtendzonnetje! Ook jullie worden dan in pyama verwacht. Er worden ook activiteiten buiten het kampeerterrein georganiseerd zoals bijvoorbeeld speurtochten, vossenjacht, bosspellen, etc. Vrijwel dagelijks wordt er met de kinderen pony gereden; hetzij in het sjeesje of op het zadel. Dagelijks worden de dieren gevoerd door de kinderen en ook de kippeneitjes of ganzeneieren mogen ze zelf uithalen en opeten! Tja, en dan boer Chris die regelmatig op de camping achter de frietpan te vinden is om de kinderen lekker te trakteren!

In de omgeving
De Efteling, Beekse Bergen, speelland, safaripark, spartelvijver, hooiberg, kaasboerderij, kaarsenmakerij, in den Bockenreijder, oud Hollandse spelen, boerengolf, coca colamuseum, biermuseum, (subtropische) zwembaden, schaatsbaan, kanoboerderij, Taverne d'ouwe Brandtoren om te spelen, klimmen, kabelbaan, Nordic Walking tochten met begeleiding, GPS-tochten, Klootschieten, Discgolf, Handboogschieten, Terreinsteppen, bowlingbaan, etc.

Contact gegevens:
Website:www.hoeveheikant.nl
Email:info@hoeveheikant.nl
Plaats:Lage-Mierde
Postcode:5094 bd
Adres:Neterselsedijk 22
Telefoonnr:0135093847
Capaciteit:30
Foto's:

Faciliteiten

Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps