Welkom bij Het Groene Eiland op Kindercamping.nl!

Het Groene Eiland

Algemeen
De camping ligt rondom in het water, op een deel van een schiereiland. De waardering van de ANWB is 8.3 en de camping vindt natuur heel belangrijk en heeft de classificatie GOUD van Greenkey.
Op de camping zijn veel voorzieningen, zoals een kantine, speelzolder, snackbar en winkel, en ook nieuwe toiletten en douches. Deze zijn verwarmd en ruim opgezet. Vanaf 2009 is er ook een sauna.
Je kunt een stacaravan huren en ook motorbootjes, kano's en fietsen.


Voor kinderen
Er zijn veel speelvoorzieningen, een sportveldje met verplaatsbare voetbalgoaltjes, een volleybalveld en een basketbalpaal. Je kunt behalve watersporten ook vissen.
Tijdens de vakantie is er een recreatieteam. Deze organiseert activiteiten voor jong en oud. Bij sommige dingen kun je ook met het hele gezin meedoen.
Speciaal is het speeleiland, waar je je eigen hut mag bouwen.In de omgeving
Wanneer je iets anders wilt dan spelen of watersporten, dan kun je eens gaan forellenvissen of een bezoekje brengen aan Ouwehand dierenpark in Rhenen. Dit is voor ons vlakbij.
Voor een golfslagbad kun je naar Oss, dit is 10 km vanaf de camping en een binnenspeeltuin is in Wamel, dit is 6 km vanaf de camping.


Contact gegevens:
Website:www.hetgroeneeiland.nl
Email:info@hetgroeneeiland.nl
Plaats:Appeltern
Postcode:6629 ks
Adres:Lutenkampstraat 2
Telefoonnr:0487-562130
Capaciteit:380
Foto's:

Faciliteiten

Cafe Snackbar
Winkel Animatie team
Speeltuin Huisdieren

Google Maps