Welkom bij Ferienpark Teutoburgerwald Barntrup op Kindercamping.nl!

Ferienpark Teutoburgerwald Barntrup

Algemeen
Kleine gezellige natuurcamping direct gelegen aan de rand van Barntrup. Bosrijke omgeving, het bos grenst aan de camping. Glooiend terrein met schitterend sanitairparadijs. Bij de entree zijn fraaie speelvoorzieningen aanwezig, rondom dit veld kunnen ook teneten en caravans staan. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Diverse familie douches zijn aan wezig. Ook een aparte ruimte met speciaal kinder sanitair. De animatie wordt verzorgd door Teuti en Teuto. Groot zwembad aanwezig zonder extra kosten.

Voor kinderen
Teuti en Teuto zij er voor de kinderen. Zij rijden met de elektrocar rond om de kinderen te vertellen dat de kinderdisco gaat beginnen. Super leuk kindersanitair. Knutselen ook voor de allerkleintjes.

In de omgeving
Het sprookje van de Rattenfanger van Hamelen is ontzettend leuk. Ieder zondag wordt dat gespeeld op het marktplein van Hamelen door maar liefst 70 vrijwilligers. Het is een lust voor het oog als je ziet hoe de ratjes zich over het toneel rennen. Maar hoe loopt het voor de kinderen af....................... Kom gerust maar kijken.

Contact gegevens:
Website:www.ferienparkteutoburgerwald.de
Email:info@feienparkteutoburgerwald.de
Plaats:Barntrup
Postcode:32683
Adres:Badeanstaltsweg 4
Telefoonnr:+49-5262-2221
Capaciteit:100
Foto's:
Er zijn nog geen foto's

Faciliteiten

Zwembad Cafe
Animatie team Speeltuin
Huisdieren

Google Maps